Νεκρή τουρίστρια στην Κόνιτσα: Δεν έδεσε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της και την παρέσυρε

Νεκρή τουρίστρια στην Κόνιτσα: Δεν έδεσε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου της και την παρέσυρε

Νεκρή στους Πάδες Κόνιτσας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής μία 59χρονη τουρίστρια. Η 59χρονη είχε ταξιδέψει από την Θεσσαλονίκη με προορισμό την Κόνιτσα όπου ήθελε να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις που οργάνωνε η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Στις 9 του μήνα δεν είχε φτάσει στην φίλη της που την ανέμενε και την επόμενη μέρα από το οικογενειακό της περιβάλλον δηλώθηκε εξαφάνιση σε αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr έρευνα ξεκίνησε από το βράδυ του Σαββάτου όπου και διαπιστώθηκε ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλεφώνου είχε δοθεί από τα Άρματα.

Το πρωί της Κυριακής και κατά την έρευνα που έκανε η Αστυνομία η 59χρονη εντοπίστηκε νεκρή στη θέση «Αγία Μαρίνα» στους Πάδες.

Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας η γυναίκα είχε σταματήσει το αυτοκίνητό της στο συγκεκριμένο σημείο. Στη συνέχεια είχε βγάλει τραπεζάκι και καρέκλα τα οποία βρέθηκαν τοποθετημένα στην άκρη του δρόμου, για να γευματίσει.

Φαίνεται ωστόσο ότι δεν είχε δέσει το χειρόφρενο του οχήματος το οποίο πιθανότατα άρχισε να κινείται και στην προσπάθειά της να το σταματήσει, την παρέσυρε.

Η έρευνα της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη ενώ στο σημείο αναμένεται να γίνει αυτοψία από Ιατροδικαστή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα