Μύκονος: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε beach bar για κατάληψη 500 τμ παραλίας και παράνομες κάμερες

Μύκονος: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε beach bar για κατάληψη 500 τμ παραλίας και παράνομες κάμερες

Έφοδο σε γνωστό beach bar στη Μύκονο έκανε η ΕΛΑΣ., έπειτα από καταγγελία για παράνομο μπαρ αλλά και για παράνομη τοποθέτηση καμερών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. , έπειτα από τηλεφωνική καταγγελία που έγινε για αυθαίρετη περίφραξη, παράνομο μπαρ και τοποθέτηση συστήματος καταγραφής, αστυνομικοί πήγαν στο σημείο.  Εκεί διαπίστωσαν ότι η επιχείρηση είχε προβεί στην τοποθέτηση 100 σετ αποτελούμενα από ξαπλώστρες και ομπρέλες, καταλαμβάνοντας επί της παραλίας Καλό Λιβάδι 500 τετραγωνικά μέτρα. Ακόμη, διαπιστώθηκε ότι είχε βάλει σύστημα καταγραφής ήχου και εικόνας, αποτελούμενο από τέσσερις κάμερες που ήταν στραμμένες προς καταγραφή σε δημόσια οδό και την παραλία.

Κατά τον έλεγχο, εντοπίστηκε ο προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης, ηλικίας 64 ετών, ο οποίος δεν προσκόμισε τις σχετικές άδειες τόσο για την κατάληψη της παραλίας τόσο και για τις κάμερες που είχαν εγκατασταθεί. Έτσι συνελήφθη, ενώ δεν εντοπίστηκε ο 29χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Για τις υπόλοιπες καταγγελίες, δηλαδή τυχόν ύπαρξη αυθαίρετων κατασκευών, η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυκόνου παρήγγειλε τη διενέργεια αυτοψίας από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Σε βάρος του 64χρονου και του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα