Ηράκλειο: Εκτός κινδύνου η 30χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της – Παραμένει στη ΜΕΘ

Ηράκλειο: Εκτός κινδύνου η 30χρονη που μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της – Παραμένει στη ΜΕΘ

Αποσωληνώθηκε, αλλά παραμένει στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου η 30χρονη, που χθες δέχτηκε απανωτές μαχαιριές από τον αρραβωνιαστικό της στη συνοικία Κορώνη στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, παρότι η γυναίκα δέχτηκε τουλάχιστον 14 πλήγματα από το μαχαίρι του δράστη, μόνο ένα προκάλεσε τραύμα στον δεξί της πνεύμονα, ενώ κανένα άλλο δεν έβλαψε κάποιο ζωτικό όργανο.

Οι γιατροί εξακολουθούν να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της σοβαρή. Όσο για τον δράστη εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, στην χειρουργική κλινική του ίδιου Νοσοκομείου εκτός κινδύνου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 30χρονη μαχαιρώθηκε άγρια από τον συνομήλικο σύντροφό της, μέσα στο σπίτι τους στην οδό Εργάνους του Ηρακλείου το βράδυ της Κυριακής. Ο 36χρονος που αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα με το ίδιο μαχαίρι μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο όπου αντιμετωπίστηκε το τραύμα και νοσηλεύεται φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Το ζευγάρι διαπληκτίστηκε έντονα για προσωπικούς λόγους στο μπαλκόνι του σπιτιού, όπου ο άνδρας κατάφερε 14 μαχαιριές στην άτυχη γυναίκα, η οποία μπόρεσε να ξεφύγει και να μπει στην αυλή γειτονικού σπιτιού έχοντας χάσει μεγάλη ποσότητα αίματος.

Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, το ΕΚΑΒ, αλλά και την πυροσβεστική καθώς ο άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι. Παράλληλα αυτομαχαιρώθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Στην περιοχή έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, το ένα παρέλαβε τη γυναίκα βαριά χτυπημένη, αλλά έχοντας τις αισθήσεις της, ενώ το άλλο πήρε τον άνδρα που δεν έδειχνε να είναι βαριά τραυματισμένος.

Παράλληλα έφτασαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που τελικά δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς η φωτιά είχε σβηστεί από τους γονείς του δράστη που μένουν στο πάνω διαμέρισμα, καθώς και ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα