Τριπλή τραγωδία στην άσφαλτο: Τρεις νεκροί σε τροχαία σε Ασπρόπυργο, Χαλάνδρι και Πάτρα μέσα σε λίγες ώρες

Τριπλή τραγωδία στην άσφαλτο: Τρεις νεκροί σε τροχαία σε Ασπρόπυργο, Χαλάνδρι και Πάτρα μέσα σε λίγες ώρες

Τέσσερα σοβαρά τροχαία, εκ των οποίων τα τρία θανατηφόρα σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στη χώρα, μετά τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα τροχαίο δυστύχημα στον Ασπρόπυργο, κόστισε τη ζωή σε μια 21χρονη. Όπως έγινε γνωστό, το όχημα ενός 26χρονου βγήκε εκτός πορείας στη λεωφόρο ΝΑΤΟ και ανετράπη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα η νεαρή που επέβαινε στο όχημα. Ο οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκε ελαφρά.

Ένας νεκρός στο Χαλάνδρι

Παράλληλα, σε δεύτερο συμβάν στο Χαλάνδρι, αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, στην οδό Σώρου και ο αναβάτης της μηχανής έχασε τη ζωή του. Ο οδηγός του ΙΧ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος.

Νεκρός 34χρονος στην Πάτρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 7.10 το πρωί και σε δρόμο, πάνω από το Ολύμπιο Θεραπευτήριο, όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 34χρονος επιχείρησε να προσπεράσει φορτηγό και άγνωστο πως, «καρφώθηκε» με ταχύτητα στο πίσω μέρος, σύμφωνα με το tempo24.news.

Ο 34χρονος χτύπησε με το κεφάλι πάνω στο φορτηγό, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, ενώ η μηχανή εκσφενδονίστηκε σε παρακείμενο χωράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας πήγαινε εκείνη την ώρα στη δουλειά του. Μάλιστα στο σημείο βρέθηκε και συνάδελφός του.

Στο σημείο έφθασαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής και περιπολικά.

Έρευνες για τις συνθήκες της τραγωδίας διενεργεί η τροχαία Πατρών.

Ανετράπη αυτοκίνητο στη λεωφόρο Μαραθώνος

Παράλληλα, σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε και στη λεωφόρο Μαραθώνος νωρίς το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Στο ύψος της Άνοιξης, οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ το όχημα και να ανατραπεί στη μέση του δρόμου.

Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τον οδηγό τραυματισμένο, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα