Σοκάρει η καταγγελία γονέα 7χρονης μαθήτριας: Βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου

Σοκάρει η καταγγελία γονέα 7χρονης μαθήτριας: Βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου
Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shop Greenweb

Νέο περιστατικό σχολικού εκφοβισμού σε δημοτικό σχολείο της Αττικής.

Συγκεκριμένα, σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε γονέας μαθήτριας της δημοτικού σχολείου των Βορείων Προαστίων της Αττικής.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο MEGA, η κόρη του, μαθήτρια της Πρώτης Δημοτικού, βρέθηκε «δεμένη και φιμωμένη με ταινία στο στόμα»! Ο ίδιος μετέβη στο σχολείο, και ανέφερε πως η κόρη του εντοπίστηκε από κάποια κορίτσια, στις τουαλέτες του σχολείου.

Ο γονέας ανέφερε πως το περιστατικό έλαβε χώρα δύο ώρες πριν λάβει την ενημέρωση. Υποστήριξε πως δύο – τρία παιδιά μεγαλύτερα από την κόρη του προχώρησαν σε αυτή την ειδεχθή πράξη. Υπογράμμισε πως το παιδί είναι καλά σωματικά.

Κατήγγειλε δε πως δεν έλαβε ενημέρωση από το σχολείο, αλλά έμαθε τα όσα συνέβησαν από την ίδια την κόρη του στο σχόλασμα.

«Ήμουν στην εργασία μου, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τη μαμά της μικρής να μεταβώ στο σχολείο γιατί βρέθηκε η κόρη μας στις τουαλέτες του Δημοτικού δεμένη και με ταινία στο στόμα. Πήγα από εκεί, είχε γίνει 2 ώρες νωρίτερα το περιστατικό, όπως ισχυρίζεται το παιδί.

»Την βρήκαν κάποια κορίτσια στην τουαλέτα. Η μικρή είναι σε σύγχυση, ήταν 2 – 3 παιδιά που της το έκαναν αυτό, μεγαλύτερα που δεν τα ξέρει».

Όπως λέει ο πατέρας της 7χρονης, όταν πήγε στο σχολείο για να πάρει την κόρη του, η μικρή του είπε: «δε θέλω να σας μιλήσω εδώ, πάμε να σας τα πω στο σπίτι».

«Σωματικά είναι καλά, αν εξαιρέσει κανείς το σημάδι από την ταινία που έχει στο μάγουλο. Δεν έχει συμβεί κάτι άλλο».

«Είμαστε σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να καταφέρουμε να βρούμε μια λύση σε όλο αυτό», είπε ο πατέρας της μαθήτριας, τονίζοντας ότι έχει ξεκινήσει να καταθέτει μηνύσεις εις βάρος όλων των υπευθύνων.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα