Τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο - Συγκλονίζουν οι γονείς του 30χρονου: Τον αγάπησε ο Θεός και τον πήρε

Τροχαίο στο Καλλιμάρμαρο - Συγκλονίζουν οι γονείς του 30χρονου: Τον αγάπησε ο Θεός και τον πήρε

«Τον αγάπησε ο Θεός και τον πήρε» λένε οι γονείς του 30χρονου αστυνομικού, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο που συνέβη στην Β. Κωνσταντίνου, στο Καλλιμάρμαρο, νωρίς το πρωί της Πέμπτης (11/5). Ο ειδικός φρουρός βρήκε τραγικό θάνατο όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με λεωφορείο. Μόλις είχε σχολάσει από την δουλειά του -υπηρετούσε στο Α.Τ Ακροπόλεως- και επέστρεφε στο σπίτι του. Ο θάνατος του 30χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας ήταν ακαριαίος.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει υλικό από τις κάμερες κυκλοφορίας και έχουν λάβει κατάθεση από τον οδηγό ενός συρμού τραμ, αλλά και από τον οδηγό του εμπλεκόμενου λεωφορείου, ο οποίος συνελήφθη, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις. Σύμφωνα με το star, ο οδηγός του λεωφορείου κατέθεσε ότι ξεκίνησε κανονικά με πράσινο φανάρι από την Β. Όλγας για να περάσει από την διασταύρωση. Αύριο πρόκειται να γίνει η νεκροτομή στη σορό του 30χρονου και στη συνέχεια η ταφή του.

Οι γονείς του 30χρονου Ηλία από την Καλαμπάκα, μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Τελείωσε την δουλειά, πήγαινε για το σπίτι του και είχε τροχαίο, από ότι μου είπε ο Διοικητής του. Τον χτύπησε λεωφορείο. Τον πήγανε στο νοσοκομείο, αλλά δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν, μου είπε ο διευθυντής του Ευαγγελισμού… Ήταν ένα πολύ καλό παιδί, συνεσταλμένο, με ευαισθησίες. Τα καλύτερα λόγια λένε όλοι στην Καλαμπάκα… Χθες του μίλησα τελευταία φορά στο τηλέφωνο. Τον αγάπησε ο Θεός και τον πήρε», ήταν τα λόγια του πατέρα του 30χρονου αστυνομικού.

«Μας πήραν το πρωί και μας είπαν πως το παιδί είχε ατύχημα και απεβίωσε. Δεν ξέρουμε πώς έγινε. Γύριζε από τη δουλειά του, είχε τελειώσει τη βάρδια τη νυχτερινή και γύριζε στο σπίτι με τη μηχανή», ανέφερε αρχικά η μητέρα του Ηλία.

«Μέχρι και οι νέοι γείτονες του που μετακόμισε πρόσφατα μου έλεγαν “τι καλό παιδί έχετε”. Το αγόρι μου! Ο Θεός να τον έχει στον παράδεισο! Να αναπαύσει την ψυχή του. Αν φταίει ο οδηγός δεν κρατάμε κάτι για τον οδηγό. Δεν φταίει κανείς. Ήταν να πεθάνει το παιδάκι μου. Ήταν να φύγει. Ο Θεός ήθελε να τον πάρει και τον πήρε. Δεν φταίει ούτε ο οδηγός, ούτε κανένας» κατέληξε η μητέρα του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα