Χαλκιδική: Βασάνισαν 16χρονο για 50 ευρώ. Τον έδεσαν, τον χτύπησαν και το βιντεοσκόπησαν

Χαλκιδική: Βασάνισαν 16χρονο για 50 ευρώ. Τον έδεσαν, τον χτύπησαν και το βιντεοσκόπησαν

Θύμα κακοποίησης και βασανισμών έπεσε ένας 16χρονος στην περιοχή Στρατώνι στη Χαλκιδική, από άτομα στα οποία φέρεται να χρωστούσε 50 ευρώ για την αγορά μικροποσότητας χασίς.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία ο 16χρονος, όλα ξεκίνησαν όταν συναντήθηκε με έναν 18χρονο, με τον οποίο γνωριζόταν προσωπικά και αφού ανέβηκε στη μηχανή του μετέβησαν σε ερημική - δασική τοποθεσία. Εκεί τον άφησε, έφυγε και ακολούθως επέστρεψε συνοδευόμενος από έναν 17χρονο.

Και οι δύο μαζί, σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν και να τον χτυπούν στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, τον έδεσαν με σχοινί και μονωτική ταινία σε ένα δέντρο.

Μάλιστα φέρονται να απαίτησαν τα χρήματα που τους χρωστούσε με….τόκο.

Συγκεκριμένα ζήτησαν το ποσό των 400 ευρώ, παρότι ο 16χρονος φέρεται να χρωστούσε 50 ευρώ για την αγορά μικροποσότητας χασίς από τον 17χρονο, πριν από περίπου τρεις μήνες.

 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τις πράξεις τους τις κατέγραφαν με το κινητό τηλέφωνο του 17χρονου.

Ο 16χρονος κάποια στιγμή μπόρεσε και ειδοποίησε τον 58χρονο πατέρα του, ο οποίος έτρεξε στο σημείο που τον είχαν μεταφέρει και με τη σειρά του ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο φερόμενους δράστες, τον 18χρονο και τον 17χρονο και τους πέρασαν χειροπέδες. Το κινητό τηλέφωνο του 17χρονου στάλθηκε για εργαστηριακή εξέταση ενώ εντοπίστηκαν το σχοινί και η μονωτική ταινία που φέρονται να χρησιμοποίησαν για να δέσουν τον 16χρονο.

.ieidiseis.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα