Αιματηρές επιθέσεις χθες το βράδυ σε Βούλα και Αργυρούπολη

Αιματηρές επιθέσεις χθες το βράδυ σε Βούλα και Αργυρούπολη

Ένας νεαρός που περπατούσε αμέριμνος στη Βούλα δέχθηκε μια σφαίρα στο πόδι από αγνώστους. Λίγο πριν από αυτό το περιστατικό δυο νεαροί είχαν μεταβεί στα επείγοντα ισχυριζόμενοι ότι τους μαχαίρωσαν άγνωστοι, στην Αργυρούπολη.

Δύο περιστατικά που συνέβησαν χθες το βράδυ σε Βούλα και Αργυρούπολη και που εκ πρώτης όψεως φαίνονται άσχετα μεταξύ τους, προσπαθεί να εξιχνιάσει  η αστυνομία. Η αστυνομία εξετάζει  υλικό  από κάμερες των  ασφαλείας για να εντοπίσει τους δράστες και το κίνητρο των δυο αιματηρών συμβάντων αλλά και το κατά πόσο αυτά συνδέονται μεταξύ τους.

«Αιματηρή» νύχτα

«Είναι το πάρκο μας, βγάζουμε τα σκυλιά μας και κάποια στιγμή ακούστηκαν πυροβολισμοί».

Πυροβολισμοί και μαχαιρώματα σε Βούλα και Αργυρούπολη λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ.

Επί της οδού Νηρέως στη Βούλα σε κατάμεστο πάρκο, 19χρονος με καταγωγή από την Αλβανία δέχεται πυροβολισμούς στα πόδια και μεταφέρεται στο Ασκληπιείο.

Στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση.

«Ακούσαμε κάποιους θορύβους και μάθαμε μετά ότι ήταν πυροβολισμός».

«Η περιοχή άρχισε και χαλάει δεν ήταν έτσι πρώτα».

19χρονος δέχτηκε πυροβολισμούς στα πόδια

Ο 19χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι την ώρα που έκανε αμέριμνος τζόκινγκ δέχθηκε πυρά στα πόδια από άτομο που επέβαινε σε ένα μαύρο smart.

Όπως είπε, δεν προηγήθηκε καυγάς και όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα.

«Κατέβαιναν και ήταν περίπου άλλοι 3 στο γήπεδο. 7 άτομα περίπου».

Άγνωστοι μαχαίρωσαν δύο 26χρονους για να τους ληστέψουν

Λίγα λεπτά μετά την μεταφορά του 19χρονου στο Ασκληπιείο, στο ίδιο νοσοκομείο φτάνουν δύο 26χρονοι μαχαιρωμένοι στα πόδια και την κοιλιακή χώρα.

Αναφέρουν στους γιατρούς ότι την ώρα που περπατούσαν σε πλατεία της Αργυρούπολης χωρίς να προσδιορίζουν το ακριβές σημείο δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρια από αγνώστους που ήθελαν να τους ληστέψουν.

Οι Αρχές εξετάζουν αν τα δύο περιστατικά συνδέονται καθώς αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στην Ασφάλεια ότι στην Βούλα υπήρξε αρχικά συμπλοκή ατόμων και στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Κάτι που επιβεβαιώνει και άλλη αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα του MEGA.

«Περάσαμε γύρω στις 10 και 10 εδώ στη γωνία πάρκαρα και με το που άκουσα το χαμό έφυγα. Ο τρόπος που μίλαγαν και συζητούσαν ήταν έντονος του τύπου σε βρήκα εδώ έλα να σου εξηγήσω το όνειρο».

Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν από το σημείο της επίθεσης 5 κάλυκες των 9 χιλιοστών που έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν προέρχονται από όπλο που έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματική ενέργεια. Την ίδια ώρα, αναζητούν υλικό από κάμερες της περιοχής προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.

Από το υλικό των καμερών ασφαλείας, οι αστυνομικοί προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των δραστών και να βρουν το κίνητρο των δύο αιματηρών επιθέσεων και κατά πόσο αυτά συνδέονται μεταξύ τους.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα