25η Μαρτίου: Μαθητές από τη Βούλα ταξίδεψαν για να παρελάσουν στους Αρκιούς με τον μοναδικό μαθητή του νησιού

25η Μαρτίου: Μαθητές από τη Βούλα ταξίδεψαν για να παρελάσουν στους Αρκιούς με τον μοναδικό μαθητή του νησιού

Στους Αρκιούς ταξίδεψαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας για να κάνουν παρέλαση μαζί με τον μικρό Άγγελο, τον μοναδικό μαθητή του νησιού. Σύμφωνα με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, γονείς και μαθητές του σχολείου αποφάσισαν να πάνε στο ακριτικό νησί για την 25η Μαρτίου ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί την εθνική επέτειο.

«Θεωρήσαμε αδιανόητο ένα παιδί να αφήνεται να παρελαύνει μόνο του σε ένα ακριτικό νησί όχι μόνο για εθνικούς και συμβολικούς λόγους αλλά κυρίως για λόγους συμπαράστασης και στοιχειώδους κοινωνικής αλληλεγγύης, αυτά ακριβώς τα ιδανικά που θα θέλαμε να δώσουμε στα παιδιά μας, αυτό που θα θέλαμε και για το μέλλον αυτού του τόπου. Αυτά είναι και τα κίνητρά που οδήγησαν στο σχεδιασμό της αποστολής μας που αποσκοπεί στο να γεφυρώσει και να ενώσει όλα τα παιδιά όπου και να βρίσκονται αλλά ειδικά αυτά που είναι σε ακριτικά μέρη της Ελλάδας.

Κάνουμε λοιπόν το ταξίδι αυτό και παραμένουμε στο νησί όσο το δυνατόν περισσότερο, για να παίξουμε, να περάσουμε τις ημέρες και τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25 Μαρτίου αλλά και να παρελάσουμε μαζί με τον μοναδικό μαθητή των Αρκιών, το μοναδικό παιδί στο νησί(!), σαν ένα, όλοι μαζί…», τονίσει στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας.

«Θα είμαστε πάντα δίπλα σε ανθρώπους που κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο!!!», τονίζει ο Σύλλογος  Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα