Νέα Σμύρνη: Ο Ελλάδιος της Κιβωτού ο ένας από τους μαστροπούς της 14χρονης

Νέα Σμύρνη: Ο Ελλάδιος της Κιβωτού ο ένας από τους μαστροπούς της 14χρονης

Ο πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» και από τα «πρωτοπαλίκαρα» του πατρός Αντωνίου, ο Ελλάδιος, είναι μεταξύ των συλληφθέντων για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης, η οποία φιλοξενείτο σε Μονάδα Παιδικής Προστασίας στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις έρευνες της Αστυνομίας, ο δεύτερος 24χρονος εκ των συλληφθέντων που κατηγορείται για μαστροπεία και αρπαγή ανηλίκου, είναι ο Ελλάδιος, ο οποίος εμφανιζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές, αρχικά εναντίον του πατέρα Αντωνίου, ενώ στη συνέχεια άλλαξε και έγινε από τους κυριότερους υπερασπιστές του. 

Ο 24χρονος, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έρχεται για άλλη μία φορά στα φώτα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά για αποτρόπαιες και ανατριχιαστικές πράξεις. Είναι αυτός που βρίσκονταν το βράδυ της περασμένης Κυριακής μαζί με τον Ταχίρ και έναν ακόμα 23χρονο Γεωργιανό, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, όπου η 14χρονη κακοποιήθηκε για άλλη μία φορά.

Ο Ελλάδιος φέρεται να βιντεοσκοπούσε μαζί με τον Ταχίρ τις ανατριχιαστικές πράξεις του Γεωργιανού και μάλιστα, υλικό από αυτή τη βραδιά κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές. Σε συζήτηση που είχε με τον Ταχίρ, στο Instagram, αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων τα εξής: «Gia doulia
pame», «Na milisoume shn antzi», «Gia vizita».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα