Επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο Αθηνών: Ανελέητο ξύλο και λίμνη αίματος

Επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο Αθηνών: Ανελέητο ξύλο και λίμνη αίματος

Συναγερμός σήμανε στο Εφετείο Αθηνών, όταν ομάδα περίπου 30 ατόμων επιτέθηκε σε δύο άτομα. Το ένα εκ των δύο έχει δεχθεί χτύπημα με μαχαίρι.

 Ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Οι αστυνομικές Αρχές εκτιμούν πως ενδεχομένως πρόκειται για επεισόδιο οπαδικής βίας, καθώς τη στιγμή της επίθεσης διεξαγόταν δίκη σχετικά με οπαδικό επεισόδιο.

Μια λίμνη αίματος έξω από το Εφετείο της Αθήνας, δείχνει τα σημάδια από την άγρια επίθεση περίπου 30 νεαρών κουκουλοφόρων, που μαχαίρωσαν 35χρονο, αφού προηγουμένως τον ξυλοκόπησαν ανελέητα!

Κι όλα αυτά ακριβώς έξω από γνωστό καφέ της περιοχής, μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων, που έβλεπαν να εκτυλίσσεται μια εγκληματική ενέργεια, χωρίς να παρεμβαίνει κανένας, ούτε καν αστυνομικοί, που προφανώς δεν αντελήφθησαν τι συνέβαινε μπροστά στα μάτια τους...

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη, ενώ προηγουμένως ήταν σε εξέλιξη δίκη κατηγορούμενων, για οπαδική βία!

Αναλυτικά όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας στο iEidiseis:

«Κατεβήκαν με κλωτσιές και κάποιος από αυτούς τράβηξε ένα μαχαίρι. Τον μαχαίρωσαν στο πίσω μέρος του μηρού. Δεν κατάλαβα αν τους γνωρίζει. Κατάλαβα ότι υπάρχει κάποια δίκη. Ήταν ανελέητο ξύλο με γροθιές και μπουνιές. Ο άνθρωπος ήταν ήδη στα γόνατα και φώναζε βοήθεια. Ήταν γύρω στα τριάντα-κάτι, οι υπόλοιποι ήταν μικρότεροι, φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκουλοφόροι.

 
Ο άνθρωπος σώθηκε από τους αστυνομικούς που ήταν στην κλούβα και πέταξαν τρεις κροτίδες με αποτέλεσμα να διαλυθεί ο όχλος και να φύγει στα στενά. Ο άνθρωπος αυτός ενώ είχε μαχαιρωθεί δεν το είχε καταλάβει και ξαφνικά βλέπουμε μια λίμνη αίματος. Τότε ήρθε και ο δικηγόρος τους.

Πήραμε ένα μαντήλι και μια ζώνη από μια γιαγιά. Τον έβαλε στο αμάξι του ο δικηγόρος του και τον πήγε στο νοσοκομείο. Ήταν τουλάχιστον 20 άτομα.»

Αυτόπτης μάρτυρας στην επίθεση με μαχαίρι έξω από το Εφετείο: «Ανελέητο ξύλο και λίμνη αίματος» from iEidiseis on Vimeo.

 
Κι όλα αυτά έξω από το μεγαλύτερο δικαστήριο της χώρας, με αστυνομικούς να φυλάνε σκοπιά απέναντι!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε το iEidiseis, η αιματηρή συμπλοκή έλαβε χώρα στη συμβολή των οδών Ραγκαβή και Λουκάρεως. Συγκεκριμένα, περίπου 30 άτομα τούς επιτέθηκαν, με τον ένα να φέρει τραύμα από μαχαίρι στο μηρό. Άμεσα επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, που ηταν κοντά στην περιοχή. Ο τραυματίας διακομίστηκε σε νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα