Δίκη Πισπιρίγκου: Δεν πείστηκα ότι η Τζωρτζίνα είχε επεισόδιο σπασμών κατέθεσε η παιδίατρος

Δίκη Πισπιρίγκου: Δεν πείστηκα ότι η Τζωρτζίνα είχε επεισόδιο σπασμών κατέθεσε η παιδίατρος

Συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας. Τις πρώτες ώρες εισαγωγής της 9χρονης Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο χαρτογράφησε στην κατάθεσή της η παιδίατρος Μένια Γράψα. Η γιατρός που εξέτασε πρώτη το κοριτσάκι εμφανίστηκε κατηγορηματική λέγοντας ότι δεν πείστηκε πως η Τζωρτζίνα είχε επεισόδιο σπασμών, αλλά αποφάσισε την εισαγωγή της επειδή φοβήθηκε δηλητηρίαση με χάπια.

«(Η μητέρα) μου ανέφερε τίναγμα κεφαλής και ματιών και ότι μετά το παιδί άρχισε να κάνει σπασμούς. Τις προσδιόρισε ως κινήσεις άκρων. Μου είπε πως τα ματάκια του ήταν ανοιχτά και πως παρακολουθούσε τις κινήσεις των ματιών της μαμάς του. Αυτό, δεν με έπεισε, ότι είναι σπασμοί. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάποια δηλητηρίαση από χάπια», δήλωσε η παιδίατρος του Καραμανδάνειου νοσοκομείου.

«Ήταν φοβισμένο»

Η μάρτυρας κατέθεσε επίσης πως ειχε μπροστά της ένα φοβισμένο παιδί.

Παιδίατρος: Θυμάμαι ότι ήταν ένα φοβισμένο παιδάκι
Σύνεδρος: Σας περιέγραψε το ίδιο το παιδί τι συνέβη;
Παιδίατρος: Όχι. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολο να σου απαντήσει το παιδί.
Δικηγόρος υποστήριξης κατηγορίας: Στα 33 χρόνια της επαγγελματικής σας πορείας έχετε μάθει άλλα παρόμοια περιστατικά, ανακοπών;
Παιδίατρος: Ανεξήγητα όχι. Θυμάμαι κάποια περιστατικά αλλά πάντα κάποια στιγμή θα βρούμε την αιτία

Η μάρτυρας δέχθηκε «βροχή» ερωτήσεων και από τον Αλέξη Κούγια.

«Η κυρία Γράψα ανέδειξε την πραγματικότητα ότι η ανάκριση όλη ήταν προκατειλημμένη», είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τα SMS για τις χαρτορίχτρες στο δικαστήριο

Από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη τονίστηκε και σήμερα πως τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου για χαρτορίχτρες και… μάγια που είχε στείλει λίγες μόνο ημέρες από τον θάνατο του παιδιού θα προσκομιστούν στο δικαστήριο.

«Το μήνυμα δεν είναι ένα, είναι περισσότερα και υπάρχουν ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία θα ακουστούν κατά την ανάγνωση των εγγράφων», δήλωσε ο Δημήτρης Γεωργακόπουλος, δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη.

Η δίκη συνεχίζεται στις 28 Φεβρουαρίου.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα