Νέα Ιωνία: Άνδρας πήγε να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου σε καφέ και σκοτώθηκε από ανταλλαγή πυροβολισμών

Νέα Ιωνία: Άνδρας πήγε να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου σε καφέ και σκοτώθηκε από ανταλλαγή πυροβολισμών

Αδιανόητη δολοφονία συνέβη χθες στη Νέα Ιωνία σε γεμάτη από κόσμο καφετέρια. Δυο παρέες αλλοδαπών παρεξηγήθηκαν μέσα στο κατάστημα. Γγρήγορα βγήκαν τα καλάσνικοφ και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως μέσα στην καφετέρια. Εκείνη την ώρα ένας άνδρας που δεν είχε καμία σχέση με τις παρέες, ανυποψίαστος έπινε τον καφέ του και έβλεπε ποδόσφαιρο στην γιγαντοοθόνη του καταστήματος, δέχτηκε τις σφαίρες, με αποτέλεσμα να σωριαστεί νεκρός.
Συναγερμός σήμανε τα μεσάνυχτα στην Ελληνική Αστυνομία μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς στη Νέα Ιωνία. Ειδικότερα, στις 23:54 της Τρίτης ένας άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς, ενώ βρισκόταν μέσα σε νυχτερινό κέντρο.

Τι συνέβη
Τα μέλη μιας παρέας επτά αλλοδαπών που κάθονταν στην καφετέρια, άρχισαν ξαφνικά να διαπληκτίζονται μεταξύ τους.

Μετά από λίγα λεπτά, ένας από αυτούς έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί μέσα στην καφετέρια, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να πλήξουν ομοεθνή τους, ο οποίος, όμως, δεν είχε σχέση με την παρέα και βρισκόταν σε άλλο σημείο του καταστήματος.

Μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του αλλοδαπού θαμώνα, η παρέα εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο εντόπισαν ένα τζιπ αμερικάνικου τύπου το οποίο κάνουν «φύλλο και φτερό», καθώς πιθανότατα ανήκε σε ένα από τα μέλη της παρέας.

Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών με τους αστυνομικούς να έχουν περισυλλέξει έξι κάλυκες και μια παραμορφωμένη βολίδα από 9αρι πιστόλι από το σημείο την ώρα που αναζητούν μέσα από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού το άτομο που πυροβόλησε.

«Φύλλο και φτερό» κάνουν Αρχές το μαύρο τζιπ που βρέθηκε έξω από το μπαρ – Ερευνάται η σύνδεσή του με τους δράστες

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα