Κολωνός: Γνωστός διαιτητής κατηγορείται ότι ασέλγησε στην ανήλικη

Πρώην γνωστός διαιτητής με τακτικές εμφανίσεις στα ΜΜΕ είναι ένα από τα πρόσωπα που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.
Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια. Σύμφωνα με την τελευταία κατάθεση του παιδιού, που πολύ ψύχραιμα και μεθοδικά παίρνουν οι ειδικοί παιδοψυχολόγοι της Ασφάλειας, η 12χρονη έχει αναγνωρίσει 6 άνδρες υπεράνω πάσης υποψίας, οι οποίοι την βιάσει. Ένας από αυτούς είναι και ένας ανδρας 60 ετών οδοντοτεχνίτης, πρώην διαιτητής σε αγώνες ποδοσφαίου Α Εθνικής.

Η 12χρονη φέρεται να έχει κατονομάσει τον πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου ο οποίος διατηρεί επαγγελματικό χώρο κοντά στο μαγαζί, που λειτουργούσε και ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος. Ο ίδιος ο διαιτητής δήλωσε πως δεν έχει ασελγήσει στο κορίτσι, δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, και απλώς της έδινε 2 με 5 ευρώ στο κοριτσάκι γιατί πεινούσε, ενώ ανέφερε πως το 2019 έσπασε κάθε επαφή που είχε με τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο.

Γνωστός διαιτητής ανάμεσα στους βιαστές της 12χρονης
 
Ο πρώην διαιτητής, δήλωσε πως δεν γνωρίζει καθόλου τον δερματολόγο που εμπλέκεται στην υπόθεση. Ο γνωστός διαιτητής ήταν μάλιστα υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αττική με τον συνδυασμό του Γιώργο Πατούλη το 2019.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα