Βόλος: Εισαγγελική παρέμβαση για τον αποκεφαλισμένο σκύλο και το στοιχείο που προβληματίζει

Βόλος: Εισαγγελική παρέμβαση για τον αποκεφαλισμένο σκύλο και το στοιχείο που προβληματίζει

Η κτηνωδία παραμένει για την ώρα ατιμώρητη. Η εισαγγελική παρέμβαση για τον αποκεφαλισμό του σκύλου, έχει σαν στόχο να δώσει ώθηση στην αστυνομική έρευνα, που βρίσκεται σε εξέλιξη…

Μετά το σοκ που προκάλεσαν οι εικόνες με τον αποκεφαλισμένο σκύλο στα χιόνια, η εισαγγελική παρέμβαση κρατάει το θέμα στην επικαιρότητα και δίνει ώθηση στις έρευνες της αστυνομίας. Για την ώρα ο δράστης ή οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί. Με τους αστυνομικούς να εξετάζουν το υλικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την αδιανόητη κτηνωδία.

Προκαταρκτική έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου διέταξε η Εισαγγελία Βόλου σχετικά με το σκύλο που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στα Κάτω Λεχώνια, κοντά στο νεκροταφείο, το πρωί της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου 2023. 

Ο αποκεφαλισμένος σκύλος βρέθηκε από πολίτη που περνούσε από το σημείο, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι κανείς κάτοικος δεν έχει υποβάλλει καταγγελία για το περιστατικό. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η φιλοζωική ομάδα Βόλου η αποτρόπαιη πράξη φαίνεται ότι έγινε από ανθρώπινο χέρι, καθώς η κατάσταση του ζώου, δε μαρτυρά ότι έπεσε θύμα ενός άλλου άγριου θηρευτή.

Η έρευνα των Αρχών θα εστιάσει αρχικά στην μαρτυρία του πολίτη που ήρθε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο αυτό θέαμα, με την προσδοκία ότι οι επιτόπιες λεπτομέρειες θα φέρουν στο φως νέα στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Παράλληλα, εθελοντές ζωόφιλοι απευθύνουν έκκληση σε αυτόπτες μάρτυρες να μιλήσουν ή να καταγγείλουν ότι έπεσε στην αντίληψή τους στις Αρχές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα