Γλυφάδα: Άγριος ξυλοδαρμός μοντέλου από γνωστό dj - Με αίματα πήγε στο Τμήμα

Γλυφάδα: Άγριος ξυλοδαρμός μοντέλου από γνωστό dj - Με αίματα πήγε στο Τμήμα

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού καταγράφηκε στη Γλυφάδα. Γνωστός DJ που εμφανίζεται σε clubs της Αθήνας και της Μυκόνου επιτέθηκε στην πρώην σύντροφό του και τη νυν σχέση της.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:30 το ξημέρωμα της Κυριακής σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας με τον μαινόμενο dj να ξυλοφορτώνει το νεαρό μοντέλο που συμμετέχει στα catwalks διεθνών οίκων μόδας με την οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέση.

Κατόπιν, επιτέθηκε και στον νυν σύντροφο της, διοργανωτή πάρτυ, δαγκώνοντάς του το αυτί με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Τμήμα.

Ο 40χρονος dj και η κοπέλα είχαν σχέση επτά χρόνων, ενώ σύμφωνα με την ίδια ο λόγος που χώρισαν ήταν η βίαιη και κακοποιητική συμπεριφορά του απέναντι της.

Πώς ξέσπασε ο καβγάς

Ο 40χρονος dj βρέθηκε στο γνωστό κέντρο της Γλυφάδας όπου διασκέδαζε και το νεαρό μοντέλο, έχοντας στο πλευρό της τον νυν σύντροφό της και διοργανωτή του πάρτυ, τον οποίο -σύμφωνα με πληροφορίες- ο dj γνώριζε.

Τα αίματα άναψαν όταν ο 40χρονος πλησίασε την κοπέλα ενώ η κατάσταση ξέφυγε με τον ίδιο να ορμά στην κυριολεξία πάνω της, χτυπώντας τη ανελέητα. Στη συνέχεια, οι δυο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και οι τρεις τους μεταφέρθηκαν στο τμήμα της Γλυφάδας με το μοντέλο να κάνει μήνυση σε βάρος του 40χρονου, στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου. 

Όταν το μοντέλο έφθασε στο Τμήμα της Γλυφάδας είχε αίματα στο πρόσωπο και στο στόμα, ενώ ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Μάλιστα, έδειξε και κάποια υβριστικά μηνύματα που είχε λάβει από τον dj και φωτογραφίες που την έδειχναν χτυπημένη.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα