Κακοκαιρία Barbara: Άνοιξε η Αττική Οδός, διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Σχιστού

Κακοκαιρία Barbara: Άνοιξε η Αττική Οδός, διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Σχιστού

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στα τμήματα της Αττικής Οδού όπου είχε διακοπεί λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα».

Επίσης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ελευσίνα από τον κόμβο Μεταμόρφωσης (είσοδος 8) μέχρι τη συμβολή της με την Αθηνών – Κορίνθου.

Νωρίτερα άνοιξε η Αθηνών – Λαμίας στο κομμάτι που είχε κλείσει. Υπενθυμίζεται πως η Αθηνών – Λαμίας είχε κλείσει από τη Λαμία προς την Αθήνα και από τη γέφυρα Καλυφτάκη μέχρι τα Οινόφυτα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ θα μείνει ανοιχτή μέχρι τις 10.

Από τη «Νέα Οδό» διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αθηνών-Λαμίας είναι σε ισχύ.

«Η Νέα Οδός, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και το σύνολο των ανθρώπων και του μηχανισμού μας, βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα. Ωστόσο, λόγω της σφοδρότητας των καιρικών φαινομένων, συνίσταται η αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων» αναφέρεται σε δελτίο τύπου.

Νωρίτερα και λόγω της κακοκαιρίας, η Τροχαία Αττικής προχώρησε στη διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Πάρνηθας.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα