Στην κατάψυξη η Φλώρινα: Χιόνια και στους - 6 η θερμοκρασία

Στην κατάψυξη η Φλώρινα: Χιόνια και στους - 6 η θερμοκρασία

Η κακοκαιρία Barbara πλήττει τη Φλώρινα, με το κρύο το πρωί να είναι ιδιαίτερα τσουχτερό και τα χιόνια να έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Δεν έχουν παρατηρηθεί ιδιαίτερα προβλήματα, μιας και η πόλη έχει συνηθίσει τέτοιον καιρό.

Η Φλώρινα καλύπτεται από τα χιόνια που πέφτουν και ο καιρός βάζει την πόλη σε συνθήκες βαρυχειμωνιάς. Οι πρώτες νιφάδες άρχισαν να πέφτουν τη νύχτα του Σαββάτου, με τον υδράργυρο να πέφτει και το ξημέρωμα να δείχνει -6 βαθμούς Κελσίου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα στους δρόμους, με τους περισσότερους κατοίκους της πόλης, να παραμένουν στην ασφάλεια των σπιτιών τους.

Η χαμηλή θερμοκρασία, που άγγιξε και τους -6 βαθμούς Κελσίου και η εκ νέου πυκνή χιονόπτωση αυτή την ώρα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στη Φλώρινα χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν δημιουργηθεί ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο κρατικός μηχανισμός ήταν σε ετοιμότητα με τα μηχανήματα αποχιονισμού και τις αλατιέρες να βρίσκονται ήδη στους δρόμους προκειμένου να κρατήσουν τα δίκτυα ανοιχτά και χωρίς προβλήματα στη μετακίνηση των οχημάτων.

Η κίνηση των οχημάτων σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Φλώρινας γίνεται με τη χρήση χειμερινών ελαστικών ή αντιολισθητικών αλυσίδων όπου κρίνεται απαραίτητο.

πηγή: newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO