Λάρισα: Θλίψη για τη 40χρονη που αυτοκτόνησε μετά τη γέννα της

Λάρισα: Θλίψη για τη 40χρονη που αυτοκτόνησε μετά τη γέννα της

Ανείπωτη είναι η θλίψη για τη 40χρονη μητέρα νεογέννητου και δημοτική υπάλληλο που έβαλε τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή του ΟΣΕ στη Λάρισα, στην οδό Μπασδέκη.

Σημειώνεται πως τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία, ερευνά η αστυνομία.

Την υπάλληλο του δήμου Τεμπών, Μαρία Τσινίδου, αποχαιρέτησε με συλληπτήριο μήνυμά του, ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης. 

«Η Μαρία Τσινίδου ξεχώριζε για πολλά χαρακτηριστικά, όπως για την εργατικότητά της, τη φιλοτιμία της, γιατί ήταν πρόσχαρη, ευγενική και είχε κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση αιρετών και συναδέλφων. Μας λύπησε όλους το απονενοημένο διάβημα που προέβη» σημειώνεται μεταξύ άλλων στο μήνυμα του δημάρχου.

Οι πληροφορίες του onlarissa.gr ανέφεραν από την αρχή πως πρόκειται για αυτοκτονία, ωστόσο τα κίνητρα παραμένουν ακόμη άγνωστα. 

Το συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Τεμπών:

«Σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα για τις Υπηρεσίες του Δήμου Τεμπών.

Απρόσμενα έφυγε από τη ζωή η υπάλληλος του Δήμου Μαρία Τσινίδου.

Με μεγάλη θλίψη, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετάμε σήμερα ένα δικό μας άνθρωπο.

Αποχαιρετάμε μία υπάλληλο, συνεργάτη, οικογενειάρχη που όσοι γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί έχουμε να καταθέσουμε θετικές μνήμες.

Η Μαρία Τσινίδου ξεχώριζε για πολλά χαρακτηριστικά, όπως για την εργατικότητά της, τη φιλοτιμία της, γιατί ήταν πρόσχαρη, ευγενική και είχε κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση αιρετών και συναδέλφων.

Μας λύπησε όλους το απονενοημένο διάβημα που προέβη η αγαπητή Υπάλληλος.

Η δημοτική Αρχή και οι εργαζόμενοι του Δήμου Τεμπών εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας και τους οικείους της.

Αγαπητή μας Μαρία

σε αποχαιρετούμε με αγάπη και σεβασμό

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα