Υπόθεση Πάτρας: Με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Υπόθεση Πάτρας: Με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη ξεκίνησε η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Με την κατάθεση του πρώην συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου μαυροφορεμένη και με συνοδεία 2 αστυνομικών, οδηγήθηκε στην αίθουσα, κάθισε στο εδώλιο και άκουσε τον πρώην σύζυγο της να αναφέρεται στην δολοφονία.

Παρούσες στη δικαστική αίθουσα η μητέρα, η αδελφή και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου για να παρακολουθήσουν την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη.

Η κατηγορούμενη μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια δήλωσε αθώα και ζήτησε τη διακοπή της δίκης για να κληθούν νέοι μάρτυρες από το Δικαστήριο, να προσκομισθούν έγγραφα και να γίνει επανάληψη της τοξικολογικής εξέτασης στο αίμα της Τζωρτζίνας.

Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη
Το δικαστήριο επιφυλάχτηκε όσον αφορά το αίτημα της κατηγορουμένης  και πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε η κατάθεση του εν διστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος ήταν και ο πρώτος μάρτυρας στη δίκη.

Ξεκίνησε την κατάθεση του, αναφερόμενος στο ιστορικό της σχέσης του με την κατηγορουμένη, καθώς και στους θανάτους των τριών παιδιών τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα