Δίκη Άλκη: Προσπάθησα να μην λιποθυμήσω γιατί θα κατάφερναν να με σκοτώσουν λέει ο φίλος του

Δίκη Άλκη: Προσπάθησα να μην λιποθυμήσω γιατί θα κατάφερναν να με σκοτώσουν λέει ο φίλος του

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραψε για πρώτη φορά την άγρια δολοφονία του καλύτερού του φίλου από χούλιγκανς του ΠΑΟΚ, ο φίλος του Άλκη Καμπανού που ήταν μπροστά σε όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ.

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση του φίλου του Άλκη Καμπανού. Δέχθηκε άγρια χτυπήματα από χούλιγκανς του ΠΑΟΚ. Είδε τον καλύτερό του φίλο να πέφτει νεκρός στα σκαλιά.

«Εκείνη την στιγμή είδα μόνο το δρεπάνι και κοκάλωσα. Μετά ήρθαν και αλλά άτομα πάνω μου, τουλάχιστον τέσσερα και με χτυπούσαν ή με κρατούσαν για να με χτυπήσουν άλλοι. Κάποια στιγμή άκουσα τον Άλκη να φωνάζει «βοήθεια» και να είναι πεσμένος αριστερά από τα σκαλοπάτια. Ήταν στο έδαφος και τον χτυπούσαν πάνω από 10 άτομα» περιέγραψε ο μάρτυρας.

Ο είκοσι ενός ετών μάρτυρας περιέγραψε λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ.

«Ο Άλκης σηκώθηκε έκανε 2-3 βήματα και έπεσε κάτω. Προσπαθούσα να τον ξυπνήσω, να του δώσω πρώτες βοήθειες αλλά αδίκως. Ήταν ψυχροί σαν δολοφόνοι, ήρθαν να σκοτώσουν αθόρυβα και να φύγουν. Κανείς τους δεν έβγαλε λέξη όση ώρα μας χτυπούσαν» συνέχισε να περιγράφει.

Για 6 ώρες κατέθετε ο βασικός μάρτυρας – φίλος του Άλκη που δέχτηκε και ο ίδιος μαχαιριές κατά την επίθεση. Ιδιαίτερα φορτισμένο το κλίμα ενώ κορυφώθηκε όταν συνήγορος ενός από τους κατηγορούμενους ζήτησε από τον πελάτη του να πλησιάσει τον μάρτυρα . Εκείνος ιδιαίτερα καταβεβλημένος γύρισε στην πρόεδρο και ζήτησε να μην πραγματοποιηθεί λέγοντας συγκεκριμένα μην μου το κάνετε αυτό δεν αντέχω άλλο.

Η αδελφή του Άλκη μίλησε για τον χαρακτήρα του: «Ο Άλκης ήταν ήσυχο παιδί. Δεν μπλεκόταν σε καυγάδες, έλυνε ψύχραιμα όλες τις καταστάσεις. Δεν μπλέχτηκε ποτέ σε μπελά. Η οικογένεια μου του είδε δώσει πολλή αγάπη».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 6 Φεβρουαρίου.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα