Ψευτογιατρός: Παρέμβαση εισαγγελέα για διακίνηση μαύρου χρήματος

Ψευτογιατρός: Παρέμβαση εισαγγελέα για διακίνηση μαύρου χρήματος

Την παρέμβαση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, προκάλεσε η υπόθεση του ψευτογιατρού μετά και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, ο οποίος διέταξε να διερευνηθεί τυχόν ύπαρξη μαύρου χρήματος.

Η αυτεπάγγελτη παρέμβαση του επικεφαλής ε.τ αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ήρθε μετά τα δημοσιεύματα του Τύπου αλλά και της δημόσιες δηλώσεις της αστυνομίας για την κίνηση ποινικής διαδικασίας σε βάρος του φυσιοθεραπευτή, ο οποίος εμφανίζεται να παρείχε έναντι αδράς αμοιβής, ως μη όφειλε, ιατρικές υπηρεσίες σε βαριά πάσχοντες προκαλώντας, ενδεχομένως, βαρύτατες βλάβες στην υγεία τους.

Η Αρχή, εφόσον διαπιστώσει παράνομες ενέργειες, θα εκδώσει διάταξη δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων.

Φόβοι για δεκάδες ακόμη θύματα

Σημειώνεται πως η παράνομη δράση του ψευτογιατρού κρατά περισσότερα από 14 χρόνια, ενώ εκφράζονται φόβοι για δεκάδες ακόμη θύματα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να υπάρχουν πολίτες που γνωρίζουν ότι έχουν πέσει θύματα του 66χρονου φυσιοθεραπευτή και του 72χρονου συνεργού του, όμως δεν έχουν περάσει ακόμη το «κατώφλι» των διωκτικών Αρχών, για να το καταγγείλουν.

Με τη δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας του 66χρονου που εκμεταλλευόταν των ανθρώπινο πόνο, πουλώντας ελπίδα έναντι αδράς αμοιβής, δεν αποκλείεται ο αριθμός των θυμάτων να διπλασιαστεί, ακόμα και να τριπλασιαστεί και αυτό γιατί εκτιμάται ότι η παράνομη δράση του κρατά τουλάχιστον 14 χρόνια.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα