Φθιώτιδα: Ταυτοποιήθηκε το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε σε χωράφι

Φθιώτιδα: Ταυτοποιήθηκε το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε σε χωράφι

Σε 73χρονο άντρα φέρεται να ανήκει η απανθρακωμένη σορός που βρέθηκε καμένη και κατασπαραγμένη από άγρια ζώα σε ελαιοπερίβολο στον κόμβο της Αρκίτσας στη Φθιώτιδα το μεσημέρι του Σαββάτου (7/1).
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr η σορός φέρεται να ανήκει σε συνταξιούχο ναυτικό από τη Λάρισα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 12 του περασμένου Δεκέμβρη.

Τα στοιχεία που είχαν βρεθεί στον τόπο που εντοπίστηκε η σορός, όπως η τραγιάσκα και τα πέδιλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναγνωρίστηκαν από τους οικείους του, ενώ έχει ληφθεί και dna για την οριστική ταυτοποίηση.

 Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγγενείς του γνώριζαν ότι ο 73χρονος είχε μεταβεί με λεωφορείο στην Αθήνα με την επιθυμία να μην τον αναζητήσει κανείς. Δεν αποκλείεται να κατέβηκε στον κόμβο της εθνικής οδού στην Αρκίτσα, που είναι πολύ κοντά στον τόπο που βρέθηκε η σορός και να έκανε κακό στον εαυτό του

Αναμένονται ωστόσο και τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής, για τα ακριβή αίτια θανάτου του συνταξιούχου ναυτικού.

Το απανθρακωμένο πτώμα είχε βρεθεί λίγο πριν το μεσημέρι του Σαββάτου (07/01) σε ελαιοπερίβολο στο ύψος του κόμβου της Αρκίτσας στη Φθιώτιδα.

Η σορός φέρεται να είχε κατασπαραχθεί από άγρια ζώα.

Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη του χωραφιού που είχε να πάει αρκετό καιρό σε αυτό, για αυτό και εικάζεται ότι βρισκόταν εκεί μέρες.

Στο σημείο είχαν βρεθεί όλες οι Υπηρεσίες της Δ.Α. Φθιώτιδας για να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερα ευρήματα που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση της σορού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα