Πετράλωνα: Εκεί που σταματά ο ανθρώπινος νους. Βίαζε τα παιδιά του και οργάνωνε πάρτι

Δυο αδέλφια κατήγγειλαν τον πατέρα τους ότι τα βίαζε όταν ήταν μικρά. Τα παιδιά, που σήμερα είναι 17 και 22 ετών, κατήγγειλαν επίσης πως ο πατέρας του στα Πετράλωνα διοργάνωνε πάρτι βιασμών μαζί με θείους και φίλους του, με θύματα τα ίδια. Ανατριχιάζει το γεγονός σύμφωνα με τα όσα λένε τα παιδια, ότι η μητέρα ήταν παρούσα και συγκάλυπτε τις πράξεις του πατέρα τους.
Οι αποκαλύψεις ξεπερνούν κάθε φαντασία, με την 22χρονη πλέον κόρη να καταγγέλλει πως ο πατέρας της διοργάνωνε πάρτι, όπου παρευρίσκονταν φίλοι του και ασελγούσαν σε εκείνη και τον αδερφό της.

Εξίσου σοκαριστικό είναι ότι όλα αυτά γίνονταν εν γνώσει της μητέρας τους, κατά της οποίας έχουν υποβάλλει μήνυση, ενώ τα παιδιά κατήγγειλαν πως στα πάρτι οργίων συμμετείχε και ένα θείος της οικογένειας.

Στη μήνυση η 22χρονη και ο 17χρονος αδελφός της, καταγγέλλουν τη μητέρα τους για τη σιωπή και κυρίως για τη συγκάλυψη της σεξουαλικής τους κακοποίησης από τον πατέρα τους. Κακοποίηση που σύμφωνα με τις περιγραφές τους, άρχισε στις ηλικίες του δημοτικού και σταμάτησε όταν η υπόθεση πήρε διαστάσεις από περίοικο εκπαιδευτικό που ήρθε σε επαφή με το τότε επτάχρονο αγόρι και του εκμυστηρεύτηκε τις συνθήκες υπό τις οποίες ζούσε στο σπίτι του.

Ο εκπαιδευτικός που μίλησε με το παιδί
Το κουβάρι των αποκαλύψεων άρχισε να ξετυλίγεται σε μία γειτονιά των Πετραλώνων, όπου ο πατέρας διατηρούσε κατάστημα. Όλοι είχαν παρατηρήσει την περίεργη συμπεριφορά του 7χρονου παιδιού που κυκλοφορούσε στη γειτονιά και έδειχνε μονίμως φοβισμένο.

Η συνάντησή του με έναν εκπαιδευτικό σε ένα από τα καφέ της περιοχής, έγινε η αιτία για να αποκαλυφθούν όσα ακολούθησαν. Ο εκπαιδευτικός πρότεινε στην μητέρα του παιδιού να κάνει δωρεάν μαθήματα στο παιδί και εκείνη το επέτρεψε. Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, το παιδί άρχισε να μιλά για τις «συνήθειες» στο σπίτι, όχι όμως υπό τη μορφή καταγγελίας αλλά ως μία κανονική κατάσταση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα