Κρήτη: Νεκρή εντοπίστηκε η 49χρονη αγνοούμενη από την κακοκαιρία. Συγκλονίζει ο σύζυγος της

Κρήτη: Νεκρή εντοπίστηκε η 49χρονη αγνοούμενη από την κακοκαιρία. Συγκλονίζει ο σύζυγος της

Τραγική ήταν η κατάληξη της αναζήτησης της 49χρονης γυναίκας που αγνοείτο από το Σάββατο το πρωί, μετά την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Αγία Πελαγία και τον Δήμο Μαλεβιζίου.

Η σορός της σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε, ανάμεσα στον όρμο της Αγίας Πελαγίας και τον όρμο Λυγαριάς, σε βραχώδη περιοχή, ανάμεσα σε φερτά υλικά.

Η γυναίκα βρισκόταν στο ίδιο όχημα με τον 50χρονο που βρέθηκε χθες νεκρός στη θέση του οδηγού. Το όχημα βρέθηκε αναποδογυρισμένο μαζί με άλλα δύο αυτοκίνητα που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η 49χρονη πρόλαβε να ανοίξει την πόρτα και να βγει από το αυτοκίνητο.

Όταν έφθασε στο σημείο ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε μέσα σε αυτό βρήκε μόνο τον 50χρονο άνδρα.

«Ήρθαμε με το γιο μου εδώ και προσπαθήσαμε να τους βοηθήσουμε αλλά μέσα στο όχημα βρήκαμε μόνο τον νεκρό άνδρα, η γυναίκα μου έλειπε» περιέγραψε ο σύζυγος της αγνοούμενης.

Το μέγεθος της καταστροφής
Τρομακτικές είναι οι εικόνες από το drone που αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής. Οι χείμαρροι παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμα τους. Τα πάντα κατέληξαν μέσα στη θάλασσα. Μία βροχή δέκα λεπτών ήταν ικανή να φέρει το χάος να σπείρει το θάνατο.

Η Αγία Πελαγία δε θυμίζει πλέον σε τίποτα τον αγαπημένο καλοκαιρινό τουριστικό τουρισμό Ελλήνων και ξένων.

Γέμισε αυτοκίνητα η θάλασσα
Οι κάτοικοι της περιοχής μετρούν τις πληγές τους, μέσα σε λίγα λεπτά, είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Αντίστοιχη η εικόνα και στην παραλία της Λυγαριάς. Όσα αυτοκίνητα βρέθηκαν στο πέρασμα των χειμάρρων κατέληξαν μέσα στο νερό.

Πλημμύρισαν οι δρόμοι στη Σητεία
Τραγική η κατάσταση και στη Σητεία. Οι δρόμου μετατράπηκαν σε ατελείωτα, ορμητικά ποτάμια. Τα αυτοκίνητα επιπλέουν στις κεντρικές αρτηρίες και καταλήγουν στο λιμάνι της πολης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα