Φωκίδα: Είχε δει τον θάνατό του ο 40χρονος - Τα λόγια του αποδείχτηκαν προφητικά

Φωκίδα: Είχε δει τον θάνατό του ο 40χρονος - Τα λόγια του αποδείχτηκαν προφητικά

Είμαστε πάντα με τον φόβο ή με τον έλεγχο της πτώσης οροφής ή τμήμα από το πέτρωμα που είναι από πάνω μας.

Υπάρχει επικινδυνότητα, ξεκινάμε από εκεί. Μιλάμε για μια δουλειά κάτω από τη γη. Επικινδυνότητα γιατί δεν έχουμε το φως του ήλιου όπως είναι οι κανονικές δουλειές...

Ανατριχιάζουν τα προφητικά λόγια του 40χρονου μηχανικού και πατέρα ενός μικρού κοριτσιού που βρήκε τον θάνατο μέσα σε στοά που κατέρρευσε στα μεταλλεία Βωξίτη στη Φωκίδα.

Είχε δει τον θάνατό του. Τα λόγια του 40χρονου μηχανικού προκαλούν ανατριχίλα. Αποδείχτηκαν προφητικά. Βρήκε τραγικό θάνατο στην κεντρική στοά των μεταλλείων βωξίτη στη Βάριανη όταν ένας μεγάλος βράχος έπεσε και καταπλάκωσε το 4Χ4 με το οποίο κινούνταν.

«Υπάρχει επικινδυνότητα, ξεκινάμε από εκεί. Μιλάμε για μια δουλειά κάτω από τη γη. Επικινδυνότητα γιατί δεν έχουμε το φως του ήλιου όπως είναι οι κανονικές δουλειές», έλεγε ο ίδιος.

Ο άτυχος 40χρονος εγκλωβίστηκε κάτω από τη γη. Εκεί, όπου καθημερινά έβγαζε με κίνδυνο το μεροκάματό του.

«Μπήκε, έκανε επίβλεψη στο έργο και όταν τελείωσε έβγαινε προς τα έξω, σ΄ ένα σημείο που είναι κατά κάποιο τρόπο το πιο ασφαλές, αποκόλλησε ένας βράχος από την οροφή κι έπεσε στην καμπίνα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να ισοπεδωθεί το αυτοκίνητο κι αυτός πέθανε μάλλον ακαριαία», λέει ο Νίκος Χλεπογιάννης, πρόεδρος εργαζομένων των μεταλλείων.

Ο άνθρωπος που τον βρήκε περιγράφει στο MEGA τα δραματικά λεπτά.

«Εγώ ήμουν που βρήκα τον Κωνσταντίνο. Ειδοποίησα αμέσως τον υπεύθυνο. Έμπαινα προς τα μέσα με το μηχάνημά μου και είδα μπροστά μου το 4Χ4. Η πέτρα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του μηχανικού. Δεν έκλεισε καμία στοά».

«Πας στη δουλειά & δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις»
Με τα καλύτερα λόγια μιλούν συγγενείς και φίλοι για τον άτυχο μηχανικό που το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα.

«Για σκεφτείτε τώρα έναν χρόνο παντρεμένος και να έχει ενός έτους παιδάκι και δεν πρόλαβε να το δει, να το χαρεί. Για βάλε και τη μανούλα του», λέει η θεία του 40χρονου.

Η κηδεία του τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε κλίμα οδύνης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα