Σας καλώ να συμμορφωθείτε: Επιστολή βόμβα Βαγγέλη Μαρινάκη για το νέο σκάνδαλο στην ΕΠΟ

Σας καλώ να συμμορφωθείτε: Επιστολή βόμβα Βαγγέλη Μαρινάκη για το νέο σκάνδαλο στην ΕΠΟ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με επιστολές του ζήτησε από την ΕΠΟ να τηρεί ίσες αποστάσεις σε όλες τις αποφάσεις της, κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει θέση για τις παρατυπίες της ομοσπονδίας, ενώ απάντησε και στην πρόσκληση της ΑΕΚ για τα εγκαίνια του γηπέδου της.
Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το νέο μεγάλο σκάνδαλο της ΕΠΟ. Με επιστολή που έστειλε θεσμικά ως πρόεδρος της Super League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο, τον καλεί να συμμορφωθεί άμεσα χωρίς παρεμβάσεις και αλλοιώσεις με το περιεχόμενο της Ολιστικής Μελέτης.

«Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η Ομοσπονδία δεν είναι ούτε ικανή αλλά ούτε και πρόθυμη να προχωρήσει στις ενέργειες εκείνες που θα οδηγήσουν στην απαραίτητη μεταρρύθμιση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου με σύγχρονους όρους. Το βάρος της ευθύνης δεν πέφτει σε εσάς: πέφτει στην Ελληνική Κυβέρνηση η οποία μετά και την πρόσφατη συνάντηση του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της UEFA K. Ceferin επανέλαβε την πρόθεση της να οδηγήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην επόμενη ημέρα»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απευθύνεται προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Υπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη προκειμένου να πάρουν θέση για το πρωτοφανές γεγονός ένας πρόεδρος Ομοσπονδίας να αρνείται να εφαρμόσει μια συμφωνία που φέρει την υπογραφή του Πρωθυπουργού!

«Με την ιδιότητά μου ως Προέδρου της Superleague 1 , του μεγαλύτερου χρηματοδότη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και κατ’ επέκταση του ελληνικού ποδοσφαίρου, καλώ τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη καθώς και τον Υπουργό Επικράτειας κ. Γεραπετρίτη και τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη να πάρουν δημοσίως θέση για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στην Ομοσπονδία . Είναι ικανοποιημένοι που οι συμφωνίες που γίνονται σε ανώτατο επίπεδο καταστρατηγούνται και ακυρώνονται στην πράξη από μια δράκα εντολοδόχων -υπηρετών άλλων αφεντάδων; Ως πότε θα συνεχίσει η ΕΠΟ να ακυρώνει εν τοις πράγμασι όσα η κεντρική Κυβέρνηση συμφωνεί σε θεσμικό επίπεδο;»

Τα όσα συμβαίνουν για να διατηρήσει ο Τάκης Μπαλτάκος τον Ιάκωβο Φιλιππούση στην θέση του εκτελεστικού διευθυντή (CEO) πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο.

«Σας καλώ – για άλλη μια φορά – να συμμορφωθείτε με το περιεχόμενο της Ολιστικής Μελέτης, χωρίς παρεμβάσεις και αλλοιώσεις στο περιεχόμενό της»

Εξάλλου επιστολή-καταγγελία έστειλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός προς την ΕΠΟ για ένα ακόμη σκάνδαλο που πλανάται πάνω από το πάρκο Γουδή. Και αυτό γιατί ενώ ασκήθηκε στον Ολυμπιακό πειθαρχική δίωξη για την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το ματς με τον Βόλο για την διαιτησία, δεν έγινε η παραμικρή αναφορά προς την ΑΕΚ που αμέσως μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με δική της ανακοίνωση έκανε λόγω για «παράγκα».

«Ως ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θεωρούμε πως δεν είναι δυνατόν ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας να έχει ασκήσει την συγκεκριμένη πειθαρχική δίωξη κατά του Ολυμπιακού και την ίδια στιγμή να έχει «κλείσει τα μάτια» όχι σε μια αλλά σε δυο (2) ομοειδείς και πολύ χειρότερες κατά το περιεχόμενο ανακοινώσεις της ΠΑΕ AEK. Προφανώς λοιπόν το υλικό με τις ανακοινώσεις των ΠΑΕ και τα δημοσιεύματα που του παραδόθηκαν ήταν κατ’ επιλογήν. Το ερώτημα είναι ποιος είναι εκείνος που μεταφέρει το υλικό από τα ΜΜΕ στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα. Και όσο αυτός δεν αποκαλύπτεται θεωρούμε εσάς προσωπικά, ως επικεφαλής της ΕΠΟ, ως τον άνθρωπο που μεθοδεύει αυτή τη διάκριση μεταξύ των ΠΑΕ»

Εν τω μεταξύ ο Βαγγέλης Μαρινάκης απάντησε με επιστολή προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην πρόσκληση που του έγινε για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Τεκμηριωμένα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εξέφρασε τους λόγους που δεν μπορεί να βρεθεί στην εκδήλωση, στέλνοντας τις ευχές του για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ αλλά και τις επισημάνσεις του για τις κακοτεχνίες και τις παραλείψεις στα θέματα ασφάλειας. Συνάμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την επιθυμία του όλες οι ομάδες να μπορούν να αποκτήσουν νέα γήπεδα αρκεί να μην κατασκευάζονται με κρατικό χρήμα χαρισμένο σε Ανώνυμη Εταιρεία καθώς αυτό είναι σκάνδαλο

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα