Πανικός στην εθνική οδό - Καταδίωξη θρίλερ τη νύχτα για 63χρονο που οδηγούσε αντίθετα!

Πανικός στην εθνική οδό - Καταδίωξη θρίλερ τη νύχτα για 63χρονο που οδηγούσε αντίθετα!

Συνελήφθη ο 63χρονος οδηγός που προκάλεσε τον πανικό οδηγώντας αντίθετα στον κλειστό αυτοκινητόδρομο.

Στο νοσοκομείο του Βόλου νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένος ο 63χρονος οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος σκόρπισε τον πανικό τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης οδηγώντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ώσπου τελικά συνελήφθη από τους άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Όλα άρχισαν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου όταν οι αστυνομικοί της Τροχαίας ενημερώθηκαν ότι ένα λευκό αυτοκίνητο που κινούνταν αντίθετα στο 323ο χλμ, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και η Τροχαία έδωσε εντολή να κλείσει η κυκλοφορία από τα διόδια της Λάρισας μέχρι τα διόδια Πελασγίας, ενώ τοποθετήθηκαν περιπολικά σε κομβικά σημεία εισόδων και εξόδων, του ΠΑΘΕ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, LamiaReport ο οδηγός κινείτο επικίνδυνα στο αντίθετο ρεύμα χωρίς να ανταποκρίνεται στα σήματα των αστυνομικών της Τροχαίας. Μάλιστα στον κόμβο του Βελεστίνου προσέκρουσε στην κεντρική νησίδα, ωστόσο συνέχισε την τρελή πορεία του.

Στον κόμβο του Αερινού βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο, όμως ξαναμπήκε και συνέχισε μέχρι τον κόμβο του Βελεστίνου, όπου ξαναβγήκε για να κινηθεί στο αντίθετο ρεύμα προς Αθήνα αυτή τη φορά.

Τελικά έπειτα από μια ώρα τρελής πορείας και καταδίωξης το λευκό αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου στο πρανές και ακινητοποιήθηκε στο 320χλμ, κοντά στην έξοδο για Βόλο.

Όλη αυτή την ώρα οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, εκτός από τα μέτρα που είχαν λάβει με την διακοπή κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ, προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το όχημα που κινούνταν επικίνδυνα με τη βοήθεια συναδέλφων τους από την Δ.Α. Μαγνησίας, κάτι που τελικά κατάφεραν στο 320ο χλμ της Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με την έξοδο του αυτοκινήτου στο πρανές και τη σύλληψη του οδηγού.

Ο 63χρονος οδηγός βρισκόταν σε σύγχυση και διακομίστηκε πολύ ελαφρά τραυματισμένος, κυρίως για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο του Βόλου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα