Ανείπωτος θρήνος στον Ωρωπό για τον θάνατο σε τροχαίο του 17χρονου μαθητή

Ανείπωτος θρήνος στον Ωρωπό για τον θάνατο σε τροχαίο του 17χρονου μαθητή

Οδηγός αυτοκινήτου μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το μηχανάκι που οδηγούσε ο 17χρονος διανομέας, τον οποίον στην συνέχεια εγκατέλειψε αβοήθητο.

Ανείπωτος θρήνος στον Ωρωπό από τον θάνατο σε τροχαίο ενός 17χρονου μαθητή ο οποίος τα βράδια εργαζόταν με το μηχανάκι του ως διανομέας φαγητού.

«Μου πήρε το παιδί, το παιδί μου δεν ξαναγυρίζει πίσω ότι και να πούμε».

Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο πατέρας του 17χρονου μαθητή λυγίζει και χάνεται στις αγκαλιές των συγγενών του.

Λίγα λουλούδια στο σημείο όπου ο γιος του άφησε την τελευταία του πνοή.

Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με ταχύτητα με τη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 17χρονος διανομέας.  Αφού τον χτύπησε, τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο.

«Ακούμε ένα φοβερό θόρυβο, πεταγόμαστε επάνω και βλέπουμε αυτό το παλληκαράκι εδώ πάνω έτσι στα κάγκελα και τι να πω τρελαθήκαμε εκείνη την ώρα το άλλο το αυτοκίνητο ήταν στο αντίθετο ρεύμα», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

«Το μόνο πράγμα που θυμάμαι είναι που ρώταγα πού είναι το παιδί μου, έλεγαν θα γίνει καλά, θα γίνει καλά και έγινε αυτό που έγινε», λέει ο πατέρας του 17χρονου.

Ο Νίκος Μερκούρι αδυνατεί να πιστέψει πως ο γιος του χάθηκε τόσο πρόωρα και με τέτοιο τρόπο. Ήταν ένα παιδί δραστήριο, είχε όνειρα.

«Παράλληλα δούλευε για να βγάλει τα έξοδά του από μόνος του να βοηθάει και την οικογένειά του. Αυτό που μάθαμε είναι ότι τράκαρε, έφυγε, τον εγκατέλειψε».

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση που επέφερε τον θάνατο και για εγκατάλειψη. Εξετάζεται αν την ώρα του τροχαίου δυστυχήματος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος του αδελφού του οδηγού για ψευδή κατάθεση επειδή αρχικά ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος οδηγούσε το όχημα.


 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα