Πρέβεζα: Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι του ιχθυοτροφείου - Πατέρας 3 παιδιών ένα από τα θύματα

Πρέβεζα: Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι του ιχθυοτροφείου - Πατέρας 3 παιδιών ένα από τα θύματα

Συνελήφθησαν  οι υπεύθυνοι της επιχείρησης στο Καναλάκι της Πρέβεζας καθώς και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης με το τραγικό αποτέλεσμα.

 Οι δύο εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους είναι ένας 41χρονος από τον Μύτικα της Πρέβεζας και ένας 49χρονος αλβανικής καταγωγής. Τραγικό θεωρείται το γεγονός πως ο 41χρονος ήταν πατέρας 3 παιδιών.

Yπενθυμίζεται ότι η έκρηξη σημειώθηκε τη στιγμή που οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι έκαναν οξυγονοκόλληση χρησιμοποιώντας φιάλες προπανίου.

Βουβός πόνος επικρατεί μετά την έκρηξη σε ιχθυοτροφείο στην Πρέβεζα εξαιτίας της οποίας έφυγαν από τη ζωή δύο άνθρωποι, ένας 41χρονος και ένας 49χρονος αλλοδαπός. Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο διακομίστηκε και ένας τραυματίας του οποίου η ζωή δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η οικογένεια του 41χρονου πατέρα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας. Συγκλονισμένοι είναι και οι κάτοικοι στο χωριό Μύτικας από τον θάνατο του Γεράσιμου Φατούρου ο οποίος «έφυγε» ξαφνικά από την ισχυρή έκρηξη στην επιχείρηση στην περιοχή του Καναλακίου κοντά στο χωριό Χόχλα.

Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας τριών παιδιών, ηλικίας 10, 6 και 5 ετών. Η σύζυγός του στο άκουσμα της τραγικής είδησης κατέρρευσε και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Η 37χρονη σύζυγός του πριν από χρόνια είχε χάσει σε τροχαίο δυστύχημα τις δύο αδερφές της και τώρα έρχεται αντιμέτωπη με μια νέα απώλεια.

Μαζί με τον άτυχο Γεράσιμο, έχασε τη ζωή του κι ένας 49χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής.

Όσον αφορά στον εργαζόμενο που τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καναλακίου και αναμένεται να γίνει η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Η έκρηξη έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την ώρα που οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι επιχειρούσαν να κάνουν ηλεκτροσυγκόλληση.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το σώμα του 39χρονου Γεράσιμου Φατούρου βρέθηκε κομμένο στα δύο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO