Δασκαλάκης: Μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής

Δασκαλάκης: Μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής

Σκληρή ανακοίνωση Δασκαλάκη για την πρώην σύζυγό του: «Μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής» (βίντεο)

Ο Μάνος Δασκαλάκης τοποθετείται για πρώτη φορά μετά την απαγγελία κατηγοριών στη Ρούλα Πισπιρίγκου και για τις Μαλένα και Ίριδα
Αποστάσεις από την πρώην σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους, για τα οποία αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, πήρε με γραπτή ανακοίνωσή του ο Μάνος Δασκαλάκης, την Τρίτη (02/08).

«Εξαιτίας των διαρροών που υπάρχουν εδώ και μήνες, η άσκηση της νέας ποινικής δίωξης δεν έρχεται ως έκπληξη αλλά ως εξέλιξη επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών αρχών» δηλώνει ο Μάνος Δασκαλάκης σε γραπτή ανακοίνωση που δημοσιεύει ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha.

«Η προσεκτική και επίπονη διερεύνηση των συνθηκών των τριών θανάτων εκ μέρους της εισαγγελίας Αθηνών, παρέχει επαρκή και σαφή θεμελίωση των κατηγοριών οι οποίες εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής» συνεχίζει.

Αντιδρά η Πισπιρίγκου μέσω των δικηγόρων της
Η δήλωση στον Alpha του Μάνου Δασκαλάκη μέσω των συνηγόρων του μετά την άσκηση νέας ποινικής δίωξης στη Ρούλα Πισπιρίγκου, προκάλεσε την αντίδραση της υπεράσπισης της 33χρονης.


Ως σήμερα την χαρακτήριζε στοργική μητέρα. Πλέον αλλάζει στάση και στη δήλωση του κάνει λόγο για την πιο στυγερή δολοφονία της σύγχρονης εποχής λένε οι δικηγόροι της κατηγορουμένης.

«Έχει ήδη καταθέσει ενόρκως, περιγράφοντας την κυρία Πισπιρίγκου ως μια στοργική μάνα» λένε και προσθέτουν πως στην ένορκη κατάθεσή του, ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριζε πως κανείς δεν θα μπορούσε να σκεφτεί πως θα ήταν ικανή να στραφεί εναντίον των ίδιων της των παιδιών.

Πράγματι, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα στην πρώτη του κατάθεση δήλωνε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν φαινόταν ικανή να διαπράξει ένα τέτοιο έγκλημα. «Είναι μια δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα» λένε τώρα οι δικηγόρου της κατηγορουμένης, υπό το φως της νέας ανακοίνωσης του Μάνου Δασκαλάκη.

Θυμίζουμε πως εχθές, Δευτέρα (01/08) ασκήθηκε ποινική δίωξη στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της.Οι δύο εισαγγελείς που ανέλαβαν την υπόθεση ολοκλήρωσαν την προκαταρτική τους έρευνα που διενεργούσαν και έκριναν ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου που είναι ήδη προφυλακισμένη για την ανθρωποκτονία, αλλά και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, έχει αφαιρέσει τη ζωή και των άλλων δυο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, σύμφωνα με το Law and Order.

Σε ερώτηση για το πώς νιώθει η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά από αυτή την εξέλιξη, ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος δήλωσε τη Δευτέρα: «Αισθάνεται ότι βάλλεται από παντού, ότι βρίσκεται σε καθεστώς δημόσιας διαπόμπευσης, αισθάνεται ότι αδικείται και ότι αδικείται σε σχέση με την εικόνας της, όπως εκείνη βγαίνει από τα ΜΜΕ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα