Ζάκυνθος: Διασωληνωμένος 23χρονος τουρίστας έπειτα από ξυλοδαρμό στο λιμάνι

Ζάκυνθος: Διασωληνωμένος 23χρονος τουρίστας έπειτα από ξυλοδαρμό στο λιμάνι

Ο νεαρός δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πολύ βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις.
Διασωλημένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, νοσηλεύεται 23χρονος τουρίστας έπειτα από ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με πολύ βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις.

Το νέο περιστατικό βίας, έλαβε χώρα στην περιοχή του λιμανιού της Ζακύνθου, την στιγμή που οι νεαροί αποβιβάστηκαν από ημερόπλοιο που πραγματοποιούσε party.

Για τον άγριο ξυλοδαρμό του 23χρονου, έχουν συλληφθεί από το Λιμεναρχείο Ζακύνθου, δυο νεαροί αλλοδαποί. Ο 23χρονος αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας σε άλλο νοσοκομείο της χώρας.

Φουσκωτό – «φάντασμα» στο Αιγαίο: Τέσσερις μέρες έπλεε ακυβέρνητο
Ένα πολυτελές ταχύπλοο αξίας έπλεε ακυβέρνητο και χωρίς πλήρωμα με τον ιδιοκτήτη του να πιστεύει πως δεν πρόκειται να βρεθεί ξανά. Ωστόσο, βρέθηκε στην Κρήτη σε πολύ καλή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνοδευτικό σκάφος πολυτελούς yacht βρισκόταν στη Μύκονο, όταν την Παρασκευή 15 Ιουλίου, το σκοινί με το οποίο ήταν δεμένο, κόπηκε με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από τους έντονους βοριάδες και συνέχισε να πλέει ακυβέρνητο προς τα νότια. Τα ξημερώματα της Τρίτης ξεβράστηκε στην ακτή του Καρτερού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα