Ανατριχιαστική κλήση: Άκουγε τον ξυλοδαρμό του αδερφού του στη Μύκονο

Ανατριχιαστική κλήση: Άκουγε τον ξυλοδαρμό του αδερφού του στη Μύκονο

Η περιγραφή του αδερφού του 42χρονου ξενοδόχου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σοκάρει. Τα δευτερόλεπτα, όσο κράτησε η επίθεση στον 54χρονο ξενοδόχο στη Μύκονο, την ανατριχιαστική έκκλησή του για βοήθεια και οι φωνές του από τον πόνο, από τα απανωτά χτυπήματα που δεχόταν, άκουγε ζωντανά να συμβαίνουν, από την ανοιχτή γραμμή του τηλεφώνου, ο αδελφός του, χωρίς να μπορεί να κάνει το παραμικρό για να τον βοηθήσει.

Με εμένα μίλαγε. Και μου λέει ‘Αποστόλη, με τρακάρανε. Με τράκαρε κάποιος’, μου λέει, ‘ένα λεπτό’, ξέρεις, ‘μη κλείσεις, να δω τι έχει γίνει’. Και δηλαδή εγώ άκουγα όλο το σκηνικό. Δηλαδή, ο άνθρωπος δεν του είπε τίποτα. Δηλαδή του λέει ‘ρε ‘συ φίλε’ του λέει, ‘με τράκαρες’. Τίποτα άλλο. Και μετά, ξέρεις, εγώ άκουγα τα ‘μπάπα μπούπα’ και… και χαμός. Και δεν ήξερα και πού ήταν. Λέω ‘κάτι έγινε’», περιγράφει ο αδερφός του ξενοδόχου.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η σύλληψη του δράστη αλλά και εκείνου που έδωσε την εντολή για να πραγματοποιηθεί αυτή η επίθεση, είναι θέμα χρόνου. Σε βάρος του ανθρώπου που φαίνεται εδώ να χτυπά με το γκλοπ, με απίστευτη μανία τον 54χρονο ξενοδόχο, έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Πρόκειται για έναν 32χρονο μπράβο, από την περιοχή της Ηλιούπολης, ο οποίος φαίνεται να… προδόθηκε και από το χαρακτηριστικό περπάτημά του.

«Ο Θοδωρής, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να του συνέβη αυτό το πράγμα. Υποθέτω ότι ήταν εύκολη λεία… τον Θοδωρή που χτυπήσανε, ο άνθρωπος, όποιον και να ρωτήσεις στη Μύκονο, δεν έχει πειράξει ούτε μύγα. Δηλαδή, ο Θοδωρής, βγήκε από το αμάξι κι ούτε καν κοίταξε ποιοι είναι μέσα στο αμάξι. Δηλαδή, σκέψου, ότι δεν ήξερε… δεν πρόσεξε ότι ο τύπος αυτός φορούσε γάντια», αναφέρει ο αδερφός του θύματος.

Μετά την επίθεση στον 54χρονο ξενοδόχο, όλοι αναζητούν τον λόγο που συνέβη και προσπαθούν να βρουν μια εξήγηση. Ελπίζουν οι δράστες να συλληφθούν και να τιμωρηθούν.

Κάτι μου λέει ότι θα πάνε όλα καλά. Υπάρχει βίντεο που φαίνεται ότι του την είχε στήσει ο άλλος κάτω από το ξενοδοχείο… μία ώρα τον περίμενε. Τον περίμενε μία ώρα! Καλό είναι, αν μπορέσουν και βγάλουν άκρη, να τους πιάσουν διότι δεν μπορεί να βγαίνουν έξω και να χτυπάνε έναν πολίτη, απλό, έτσι για τον χαβαλέ… να σπέρνουν αυτήν τη τρομοκρατία. Έχουν φοβηθεί και πολλές καλές οικογένειες. Δηλαδή εμένα με έχουν πιάσει γυναίκες και μου λένε “ρε ‘συ, τι… δηλαδή τώρα τι έγινε;… τον Θοδωρή χτυπήσανε; Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει πειράξει κουνούπι λέει χαρακτηριστικά ο αδερφός του θύματος.

Ο 54χρονος πλέον, προσπαθεί να βάλει πίσω του τα όσα έζησε, αν και τα σημάδια από τα 14 ράμματα που χρειάστηκε να κάνει από τα χτυπήματα του υπενθυμίζουν τον εφιάλτη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα