Συζυγοκτόνος Καβάλα: Απέτυχα να βάλω τέλος στη ζωή μου επειδή με κράτησαν τα λόγια της

Συζυγοκτόνος Καβάλα: Απέτυχα να βάλω τέλος στη ζωή μου επειδή με κράτησαν τα λόγια της

Τις πρώτες του δηλώσεις μέσα από τη φυλακή έκανε ο συζυγοκτόνος της φαρμακοποιού από την Καβάλα, λέγοντας πως απέτυχε να βάλει τέλος στη ζωή του και είναι έτοιμος να τιμωρηθεί για ό,τι έπραξε.

Ενώ ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω, έκανε κάποιες κινήσεις και είπε κάποια λόγια τα οποία δεν μπορώ να αναφέρω με λεπτομέρειες, αλλά γκρέμισαν οτιδήποτε υπήρχε. Δεν μπορώ να σας πω ακριβώς τι είπε, θέλω να την προστατεύσω. Θέλω να προστατεύσω την τιμή της, την μνήμη της, όλα, είπε ο 55χρονος.

Ανέλαβα τις ευθύνες μου αμέσως μετά το κακό, αλλά απέτυχα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Είμαι πρόθυμος να δικαστώ και να τιμωρηθώ για ό,τι μου αναλογεί, είπε. Μου είχε πει κάποια πράγματα αλλά από την άλλη μου άφηνε και κάποια περιθώρια.

Για την σκηνή του εγκλήματος, που φώτισαν οι κάμερες ασφαλείας, ο 55χρονος δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες. Προσπάθησε να δικαιολογήσει αυτό που έκανε από τα λόγια που του είπε η 43χρονη.

Ήταν κάτι εντελώς ξαφνικό και άσχετο με την εικόνα που είχα εγώ για τη γυναίκα που είχα πλάι μου τόσα χρόνια, απάντησε.

Μέσα από τα λόγια του γίνεται σαφές, πως στη δίκη του, θα υποστηρίξει πως βρισκόταν εν βρασμώ σε μια προσπάθεια να πάρει ένα σημαντικό ελαφρυντικό.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα