Παγκράτι: Βουτιά θανάτου για 36χρονη μητέρα δύο παιδιών από τον 3ο όροφο

Παγκράτι: Βουτιά θανάτου για 36χρονη μητέρα δύο παιδιών από τον 3ο όροφο

Ασύλληπτη τραγωδία με 36χρονη μητέρα δύο παιδιών η οποία επιχειρώντας να περάσει στο διαμέρισμά της από διπλανό μπαλκόνι, γλίστρησε και κατέληξε νεκρή.
Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών ετοιμαζόταν να φύγει για διακοπές στη Νάξο όπου την περίμενε ο σύζυγός της. Μόλις μπήκε στο αυτοκίνητο όμως θυμήθηκε ότι είχε ξεχάσει μια τσάντα στο διαμέρισμά της.

Η πόρτα ωστόσο δεν άνοιγε αφού η κλειδαριά είχε κολλήσει κι έτσι ζήτησε από μια γειτόνισσα να πηδήξει από το διπλανό μπαλκόνι για να μπει στο σπίτι της.

«Πήδηξε, πήγε στο μπαλκόνι της, παίρνει τον σάκο και τον πετάει στο μπαλκόνι το άλλο. Ο σάκος χτύπησε πάνω στα κάγκελα κι έπεσε κάτω».

Φορώντας τις παντόφλες της, η γυναίκα ισορροπώντας στο κενό προσπαθούσε να φτάσει ξανά στο μπαλκόνι της γειτόνισσάς της. Κάποια στιγμή όμως φαίνεται ότι ένα από τα μάρμαρα που πατούσε έσπασε από το βάρος της και γλίστρησε στο κενό.

«Εκείνη την ώρα γλιστράει κάπου σε ένα μάρμαρο και την πήρε από κάτω».

Η γειτόνισσά της που την παρακολουθούσε να διασχίζει το μπαλκόνι πρόλαβε να αρπάξει το χέρι της 36χρονης και απεγνωσμένα προσπαθούσε να την κρατήσει και να την τραβήξει προς τα επάνω για να τη σώσει.

Δεν τα κατάφερε όμως.

«Ήταν αναστατωμένη. Την ώρα που κρεμάστηκε εκεί από τα κάγκελα προσπάθησε να την βοηθήσει, αλλά ήταν υπέρβαρη και κόντεψε να την πάρει κι αυτήν κάτω».

Η νεαρή μητέρα σκοτώθηκε ακαριαία πέφτοντας από τον 3ο όροφο στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, ενώ η γειτόνισσά της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ, μην μπορώντας να πιστέψει ότι η ζωή της φίλης της ξεγλίστρησε μέσα από τα χέρια της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα