Φονικό στο Ρέθυμνο: Θρήνος για τον 22χρονο και οργή από την χήρα - Φόβοι για βεντέτα

Φονικό στο Ρέθυμνο: Θρήνος για τον 22χρονο και οργή από την χήρα - Φόβοι για βεντέτα

 Επί ποδός οι αστυνομικές Αρχές στο Ρέθυμνο μετά από αιματηρό επεισόδιο στην περιοχή Αργουλιό, με νεκρό έναν 22χρονο.

Το φονικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (12/6) όταν ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε το νεαρό, ο οποίος βρισκόταν μάλιστα έξω από το σπίτι της αδερφής του. Οι δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν κτηματικές διαφορές, είχαν λογομαχήσει έντονα λίγη ώρα νωρίτερα μέσα στο χωριό, όταν και – σύμφωνα με πληροφορίες – συναντήθηκαν στο πλαίσιο κοινωνικής εκδήλωσης αναφέρει το ekriti.gr.

Λίγο αργότερα, ο δράστης με το αγροτικό αυτοκίνητό του, μετέβη στο σπίτι της αδερφής του 22χρονου. Τον πυροβόλησε τρεις με τέσσερις φορές στην πλάτη και τράπηκε σε φυγή. Στο χωριό ακολούθησε πανδαιμόνιο. Ο 22χρονος είχε χτυπηθεί από τα πυρά του 45χρονου και υπέκυψε στα τραύματα που του προκάλεσαν οι σφαίρες. Σε κατάσταση σοκ οι συγγενείς του δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί.

Ο 22χρονος μάλιστα, είχε παντρευτεί πρόσφατα ενώ είχε και ένα μωράκι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας από τους συγγενείς και τους φίλους που βρέθηκαν εκεί.

Στο χωριό από την πρώτη στιγμή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, τόσο από το Ρέθυμνο όσο και από άλλες περιοχές του νησιού. Ο δράστης αναζητείται, ενώ υπάρχει ο φόβος της αντεκδίκησης.

 Κρήτη: Μοιρολόγια έξω από το νοσοκομείο μετά το φονικό στον Μυλοπόταμο – Φόβοι για βεντέτα
Σύμφωνα με το creta24.gr, συγγενείς του θύματος βρίσκονται έξω από το νοσοκομείο, με τα σπαρακτικά μοιρολόγια να ακούγονται στην γύρω περιοχή. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο νεαρός δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Η δολοφονία του, έχει προκαλέσει συναγερμό στην αστυνομία που φοβάται μια νέα βεντέτα.

 Οργισμένη η χήρα του 22χρονου – «Σε σκότωσαν οι καταραμένοι»
Ο νεαρός ήταν πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού και είχε αναρτήσει μάλιστα φωτογραφίες από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιός του, στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 Κάνεις από τους οικείους του θύματος δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όλοι τους εκφράζουν την αγανάκτηση τους και περιμένουν να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με το Creta24, λίγες ώρες μετά το φονικό που βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, η χήρα του 22χρονου, με ένα σπαρακτικό μήνυμα, αποχαιρετά τον σύζυγό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όπως φαίνεται και στην ανάρτηση η οργή ξεχειλίζει.

 Το μήνυμα της γυναίκας δεν είναι το μοναδικό, αφού πολλοί εκφράζουν την λύπη αλλά και τον θυμό τους για την κατάσταση που επικρατεί στην Κρήτη. «Ως πότε θα θρηνούμε θύματα στον Μυλοπόταμο», γράφει κάτοικος της περιοχής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα