Βόλος: Γονείς ζητούν εισαγγελική παρέμβαση επειδή δεν τους ακούν τα παιδιά τους

Βόλος: Γονείς ζητούν εισαγγελική παρέμβαση επειδή δεν τους ακούν τα παιδιά τους

Απίστευτο και όμως... ελληνικό καθώς, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (28/05), γονείς απευθύνθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, στον Βόλο, και ζήτησαν την παρέμβασή του επειδή τα ανήλικα παιδιά τους δεν τους ακούν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της τοπικής ιστοσελίδας magnesianews.gr, μόνο την Παρασκευή (27/05), γονείς επτά ανηλίκων πήγαν στην Εισαγγελία Ανηλίκων Βόλου και ζήτησαν συμβουλές καθώς, όπως υποστήριξαν, τα παιδιά τους εξαφανίζονται από το σπίτι ακόμα και για δύο-τρεις ημέρες, τους βρίζουν, χτυπούν τις πόρτες στα σπίτια, δεν τους υπολογίζουν και δεν απαντούν στα τηλέφωνα όταν εκείνοι ανησυχούν.

Μάλιστα, τα παράπονα των γονέων αφορούν κυρίως σε μαθητές Γυμνασίου και της Α’ Λυκείου, δηλαδή παιδιά ηλικίας 14-15 χρόνων τα οποία -όπως υποστηρίζουν- τους μιλάνε άσχημα και δεν τους ακούνε. Ακόμα, οι γονείς θεωρούν πως τα άτομα με τα οποία συναναστρέφονται τα παιδιά τους, οδηγούν σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, αλλά και στη διάπραξη ποινικών αδικημάτων, όπως είναι οι κλοπές.

Επιπλέον, αυτό το κοινωνικό φαινόμενο παρουσιάζει έξαρση στη θεσσαλική πόλη και έτσι οι γονείς αποτάθηκαν στην Εισαγγελία Ανηλίκων Βόλου από την οποία ζήτησαν και κατευθύνσεις, ώστε να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα