Ελασσόνα: Σε κάθισμα στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν το βρέφος που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ελασσόνα: Σε κάθισμα στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν το βρέφος που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Μία ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στην Ελασσόνα, όπου ένα αγοράκι μόλις 10 μηνών έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο.
Το συμβάν έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα ευρισκόμενο στο ρεύμα προς Κρανιά, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του βρέφους.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε το αγοράκι και το μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όπου του έγινε για αρκετή ώρα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Σε κατάσταση σοκ, ασθενοφόρο παρέλαβε τη 38χρονη μητέρα, η οποία δεν τραυματίστηκε.

Η τραγική ειρωνεία είναι πως αύριο Σάββατο το ζευγάρι θα έκανε το γάμο τους, αλλά και τη βάπτιση του βρέφους, που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ελασσόνας μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του μικρού βρέφους 10 μηνών, που έχασε τόσο απροσδόκητα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον επαρχιακό δρόμο Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου στο ύψος της λίμνης, το απόγευμα της Πέμπτης (19/5).

Σύμφωνα με το thelarissapaper.gr, το αυτοκίνητο οδηγούσε η 37χρονη μητέρα του άτυχου παιδιού, ενώ το βρέφος βρισκόταν σε παιδικό καθισματάκι στη θέση του συνοδηγού. Η μητέρα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε παρακείμενο δέντρο.

Στο σημείο έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το αγοράκι και το μετέφερε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας. Εκεί του έγινε για αρκετή ώρα καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, χωρίς ωστόσο οι γιατροί να καταφέρουν να το κρατήσουν στη ζωή.

Σημειώνεται ότι η 38χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, δεν τραυματίστηκε. Ο πατέρας δεν ήταν εντός του αυτοκινήτου και ενημερώθηκε εκ των υστέρων για το τραγικό συμβάν.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι το βρέφος πέθανε δύο μέρες πριν από την βάπτισή του, καθώς το Σάββατο το ζευγάρι ετοιμαζόταν να τελέσει το μυστήριο του γάμου αλλά και της βάπτισης του μικρού παιδιού τους.

Φίλοι, συγγενείς και κάτοικοι του χωριού κατευθύνονται στο σημείο προκειμένου να αφήσουν ένα λουλούδι για το άτυχο βρέφος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα