Προκλητικός και χωρίς ίχνος μεταμέλειας ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Νέοι διάλογοι που έρχονται στο φως μέσα από την αίθουσα του δικαστηρίου σοκάρουν, αφού όπως εξηγούν ειδικοί φανερώνουν έναν άνθρωπο νάρκισσο που μιλάει για τον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο σαν να έχει κάνει το έγκλημα κάποιος άλλος.
Ναρκισσιστής, προκλητικός, αμετανόητος.  Έτσι χαρακτηρίζουν οι ειδικοί τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο κατά τη δεκάωρη απολογία του. Ενα ακόμα ρεσιτάλ υποκρισίας.

«Λείπει ίχνος μεταμέλειας, δε το ακούω πουθενά. Μιλάει στο τρίτο ενικό πρόσωπο όπως κάνουν οι ναρκισσιστικές προσωπικότητες, μιλάει πολύ συχνά και στον ενεστώτα, σαν να είναι ακόμα εδώ η Καρολάιν, όλα αυτά δείχνουν το υποσυνείδητο προς τα πού πάει, δεν ήμουν εγώ, ήμουν κάποιος άλλος…», δήλωσε στο MEGA η ψυχίατρος Άλκηστις Ηγουμενάκη.

Ακόμα τη λατρεύει…
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ήταν τόσο θολωμένο το μυαλό μου. Με ρωτάτε τι προσπαθούσα να επιτύχω πιέζοντας το κεφάλι της γυναίκας μου με το μαξιλάρι και λέγοντας «μη ξαναχτυπήσεις τη μικρή».

Πρόεδρος: Δεν καταλαβαίνατε τι θα προκαλέσετε με το μαξιλάρι; Αναφερθήκατε σε ένα πλάσμα που λατρεύατε σα να είναι παρούσα.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ακόμα τη λατρεύω.

«Εξοργιστικός»
Φίλοι της αδικοχαμένης Καρολάιν στην Αλόνησσο, οι άνθρωποι που την γνώριζαν από παιδί εξοργισμένοι, περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου τη Δευτέρα.

«Εξοργιστικά, τι να ακούσουμε, όλα αυτά που λέει. Περιμένουμε και την απόφαση, θέλουμε να βγει η απόφαση και να τοποθετηθούμε. Έχουμε βρει όλοι τους ρυθμούς μας σιγά σιγά, αλλοίμονο σ αυτόν που πάει, όλοι βρίσκουμε το δρόμο μας», δήλωσε οικογενειακή φίλη της Καρολάιν.

Ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του 34χρονου για να δικαιωθεί, όπως λένε, η ψυχή της Καρολάιν.

«Για εμάς δεν έχει αλλάξει κάτι, εξακολουθούμε και είμαστε συντετριμμένοι και συγκλονισμένοι με το έγκλημα, εξακολουθούμε και στεναχωριόμαστε για το κορίτσι, δηλαδή η θλίψη είναι το ίδιο έντονη και περιμένουμε να δοθεί μια απάντηση στο γιατί έγινε, στο γιατί φτάσαμε ως εκεί και να τιμωρηθεί με τον τρόπο που πρέπει ο Μπάμπης», δήλωσε στο MEGA η καθηγήτριά της.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Δευτέρα, όπου και αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου για τον καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνο αφού προηγηθούν οι αγορεύσεις εισαγγελέα και δικηγόρων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα