Μονεμβασιά: Δεν έγινε και τίποτα, δεν τους είδα, δεν κατάλαβα τι έγινε - Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του δράστη

Μονεμβασιά: Δεν έγινε και τίποτα, δεν τους είδα, δεν κατάλαβα τι έγινε - Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του δράστη

Τον θάνατο σκόρπισε ένας οδηγός στη Μονεμβασιά, όταν σε κατάσταση αμόκ παρέσυρε και σκότωσε δύο άτομα. Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς, καθώς ισχυρίστηκε ότι δεν έγινε τίποτα. Συγκλονίζει ο γιος του θύματος στο star.gr .

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι κάτοικοι της Μονεμβασιάς το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας οδηγός, σε κατάσταση αμόκ, παρέσυρε και σκότωσε δύο αναβάτες μηχανής που ήταν παρκαρισμένη στην άκρη του δρόμου.

Δεν έγινε και τίποτα, δεν τους είδα και δεν κατάλαβα τι έγινε φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 52χρονου οδηγού στους αστυνομικούς, που κατάφεραν να ανακόψουν την πορεία του μετά από μεγάλη προσπάθεια.

Ο γιος ενός εκ των θυμάτων συντετριμμένος με τον άδικο χαμό του πατέρα του μίλησε στον Σκάι και περιέγραψε το περιστατικό, στο οποίο είχε την ατυχία να είναι παρών και να δει το σκηνικό της φρίκης.

Ξαφνικά και χωρίς να φταίνε δύο άνθρωποι έφυγαν από αυτό τον κόσμο, βασανιστικά και άδικα. Λογικά ένας παλαβός τους χτύπησε από πίσω. Το κακό έγινε. Αυτό είναι το άσχημο. Εκείνη την ώρα εργαζόμουν στην περιοχή, ντελίβερι σε σουβλατζίδικο, και είδα το σκηνικό μπροστά μου, είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

Είδα τον πατέρα μου πέντε λεπτά πριν γίνει και τον είδα και πέντε λεπτά αργότερα, όταν ήταν αιμόφυρτος στον δρόμο. Τον παρέσυρε, σχεδόν, για 300 μέτρα και μετά γύρισε και παρέσυρε και τον άλλο εκλιπών

Πώς έγινε το μοιραίο περιστατικό
Το βράδυ του Σαββάτου, ο 52χρονος οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τους δύο αναβάτες. Χτύπησε σοβαρά τον έναν από αυτούς, ρίχνοντάς τον στο έδαφος, ενώ τον άλλον τον παρέσυρε και τον έσερνε για μια απόσταση σχεδόν 300 μέτρων.

Στη συνέχεια, ο οδηγός έκανε αναστροφή και ξανά χτύπησε τον ήδη τραυματισμένο αναβάτη, παρασέρνοντάς τον άλλα 200μ. Έφτασε στον δεύτερο αναβάτη που βρισκόταν στο οδόστρωμα και τον παρέσυρε και αυτόν για πολλά μέτρα.

Και οι δύο αναβάτες βρήκαν τραγικό θάνατο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα