Βόλος: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στη ΛΕΑ

Βόλος: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο στη ΛΕΑ

Σοκάρουν οι εικόνες του θανατηφόρου τροχαίου που έγινε λίγο έξω από τον Βόλο με θύμα ένα 59χρονο άνδρα. Ο 59χρονος είχε μπει στην λωρίδα έκτακτης ανάγκης για να μιλήσει στο κινητό του όταν το όχημα του εμβολίστηκε από άλλο αυτοκίνητο Κάμερα διερχόμενου αυτοκινήτου κατέγραψε καρέ καρέ το ανατριχιαστικό τροχαίο.

Ένα σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας για το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε στις 10:30 το πρωί της Κυριακής, στο 297χλμ της εθνικής οδού, λίγο πριν τον κόμβο Μικροθηβών, στο ύψος του Αϊδινίου.

Ο άτυχος 59χρονος οδηγός με το γαλάζιο όχημα, έχοντας τη γυναίκα του στη θέση του συνοδηγού, έχει σταματήσει στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, ο νεαρός από τη Φθιώτιδα με το λευκό όχημα, ο οποίος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, αρχικά κινείται στη δεξιά λωρίδα και στη συνέχεια παρεκκλίνει της πορείας του προς τα δεξιά, πέφτοντας πάνω στο σταματημένο αμάξι, σκοτώνοντας τον 60χρονο μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Το λευκό αμάξι μετά τη πρόσκρουση κάνει περιστροφή μέσα στο δρόμο και ακινητοποιείται λίγα μέτρα πιο κάτω. Αμέσως ο νεαρός οδηγός ανοίγει την πόρτα και βγαίνει έξω.

Ευτυχώς ο οδηγός που ακολουθεί ενεργεί ψύχραιμα και καταφέρνει να μην εμπλακεί στο τροχαίο που μόλις είχε καταγράψει η κάμερα του αυτοκίνητου του.

Υπενθυμίζεται ότι οι Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Μαγνησίας, συνέλαβαν τον 26χρονο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώ έχουν κάνει λήψη αίματος και ούρων από τον νεαρό οδηγό για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα