Κατερινόπουλος για Μάνο Δασκαλάκη: Δείχνει ότι μας δουλεύει

Κατά τη δική μου εκτίμηση έχουν τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας o Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, και αυτή η στήριξη δείχνει ότι μας δουλεύει ο Μάνος ....

Για το θρίλερ της Πάτρας μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος.

 Αναφερόμενος στη γλώσσα του σώματος του Μάνου Δασκαλάκη είπε: «όταν βγήκε από το δικαστήριο μόνο λύπη, πόνο και οδύνη δεν έδειχνε».

«Κάνει δηλώσεις κατά της πρώην συζύγου του, αλλά σε μία κατάθεση την οποία έδωσε στον ανακριτή και είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται το εντελώς αντίθετο, δηλαδή δείχνει την πλήρη στήριξή του. Επομένως, άλλα κατέθεσε και άλλα λέει στα ΜΜΕ, και ρωτάω εγώ γιατί; τι κρύβει;», ανέφερε αρχικά ο κ. Κατερινόπουλος.

»Κατά τη δική μου εκτίμηση έχουν τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας o Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, και αυτή η στήριξη δείχνει ότι μας δουλεύει ο Μάνος», συνέχισε.

 «Η προσπάθεια της 33χρονης ήταν καταφανέστατα να μας αποπροσανατολίσει. Όμως δεν πείθει όπως δεν πείθει και ο σύζυγός της», επισήμανε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Οι ανακριτικές αρχές οφείλουν να δώσουν πειστικές απαντήσεις»
 
 Αναφερόμενος στα κίνητρα, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία είπε: «Κάποιοι βιάστηκαν να πουν ότι το κίνητρο είναι η παθολογική ζήλια που έτρεφε για τον Μάνο. Προσωπικά δεν το δέχομαι αν δεχτώ ότι ήταν έγκυος 4 μηνών και το παιδί το “έστειλε”. Αν όλα αυτά ισχύουν δεν υπάρχει το κίνητρο της παθολογικής ζήλιας. Δεν ξέρω τι άλλο υπάρχει. Οι ανακριτικές Αρχές οφείλουν να δώσουν πειστικές απαντήσεις… Ένας νορμάλ άνθρωπος δεν οδηγείται ποτέ στη δολοφονία των παιδιών του. Ίσως τα κίνητρα να είναι πολύ πιο σκοτεινά».

 «Υπάρχει συμμετοχή και άλλων στα εγκλήματα»
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος επέμεινε πως εμπλέκονται και άλλοι στην υπόθεση, διευκρινίζοντας ωστόσο πως ουδέποτε μίλησε για αριθμό 10 ατόμων.

 Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία αναφέρθηκε στις αναρτήσεις του στο twitter και επισήμανε πως υπάρχει συμμετοχή και άλλων ατόμων.


 
Αναφέρθηκε μάλιστα σε στοιχεία που πρόκειται να δουν το φως της δημοσιότητας.

 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα