Μάνος Δασκαλάκης: Έμαθα ότι η Ρούλα είχε άλλον άνδρα, μου το επιβεβαίωσε η ίδια

Μάνος Δασκαλάκης: Έμαθα ότι η Ρούλα είχε άλλον άνδρα, μου το επιβεβαίωσε η ίδια

Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να κατέθεσε πως έμαθε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε σχέση με άλλον άνδρα, κάτι που όπως υποστήριξε ο ίδιος του το επιβεβαίωσε η 33χρονη.

Σύμφωνα με το STAR ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι: «Δύο με τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας είχα φύγει από το σπίτι και έμενα με τους γονείς μου. Έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άνδρα, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια».

 Στην ερώτηση για το αν ζήτησε διαζύγιο, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να απάντησε: «Όχι, απλώς έφυγα από το σπίτι χωρίς να της ανακοινώσω κάτι. Τέτοιου είδους ανακοίνωση έκανα αφού επήλθε ο θάνατος της Ίριδας».

Ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του καναλιού, κατέθεσε ότι είδε την Ρούλα Πισπιρίγκου να κάνει ΚΑΡΠΑ στην Ίριδα και άκουσε την Τζωρτζίνα να φωνάζει «μην μου πάρεις την αδελφούλα μου» και τη Ρούλα να φωνάζει «δεν θα σε αφήσω κι εσένα να μου φύγεις».

Καρέ – καρέ όσα έγιναν στο Παίδων με την Τζωρτζίνα
   
Σε άλλο μέρος της κατάθεσής του ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να περιέγραψε τι έγινε στο Παίδων με την Τζωρτζίνα: «Εκεί βλέπω τη Ρούλα καθισμένη σε μια καρέκλα έξω από το δωμάτιο, της μίλαγα αλλά δεν απαντούσε. Ήταν σε κατάσταση σοκ μετά από λίγο βγήκαν οι νοσηλεύτριες από το δωμάτιο και μου είπαν να μπούμε μέσα να δούμε το παιδί.

Μόλις μπήκαμε η Ρούλα αγκάλιασε το παιδί και ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς, το ίδιο κι εγώ».

«Δεν μου άρεσε που έβγαινε στα κανάλια»
Ο Μάνος Δασκαλάκης σχολίασε και την έκθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου στις τηλεοπτικές εκπομπές: «Όταν άρχισε να ανακινείται το θέμα του θανάτου της Τζωρτζίνας διαπίστωσα ότι είχε μια ανησυχία και βρισκόταν συνεχώς στα τηλεοπτικά Μέσα εκθέτοντας τις δικές της απόψεις και έχοντας συνεχώς στον νου της εάν θα πουν κάτι σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας ή εάν έχουν ανακαλύψει κάτι.

Ο τρόπος αυτός δεν μου άρεσε και μάλιστα της έλεγα για ποιον λόγο έχει απορροφηθεί τόσο πολύ και είναι συνεχώς εκτεθειμένη σε τηλεοπτικές εκπομπής μιλώντας για τα αίτια του θανάτου του παιδιού μας».

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα