Άργος: Πατέρας και γιος νεκροί από έλλειψη οξυγόνου – Εγκλωβίστηκαν σε κοντέινερ

Άργος: Πατέρας και γιος νεκροί από έλλειψη οξυγόνου – Εγκλωβίστηκαν σε κοντέινερ

Η έλλειψη οξυγόνου στο κοντέινερ που έμεναν πατέρας και γιος στην Άκοβα του Άργους, φαίνεται ότι ήταν η αιτία του θανάτου τους.

Το κοντέϊνερ, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως πρόχειρη κατοικία τους, έκλεισε ερμητικά με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν μέσα και να βρουν τραγικό θάνατο.

Η χτεσινή νύχτα φαίνεται πώς υπήρξε τραγική και για τους δύο αφού διαπιστώθηκε ότι η έλλειψη οξυγόνου υπήρξε η αιτία θανάτου τους. Στο συμπέρασμα αυτό οδηγούν οι πρώτες ιατρικές εξετάσεις.

Ο πατέρας κι ο γιος αναζητήθηκαν από την αστυνομία, αφού σύμφωνα με συγγενείς τους δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής. Το κοντέϊνερ, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως κατοικία τους, έκλεισε ερμητικά και μαζί με αυτό και ο κύκλος της ζωής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίας του anagnostis.org πατέρας και γιος διατηρούσαν δικά τους χωράφια με ελιές στην Άκοβα του Άργους και συχνά έρχονταν από την Αθήνα για να τα περιποιηθούν, με αυτή την φορά να είναι η μοιραία. Οι σοροί έχουν τοποθετηθεί στο ψυγείο του νεκροτομείου Άργους και αύριο αναμένεται να τους οδηγήσουν συγγενείς τους στην Αθήνα.