Πάτρα: Η Τζωτζίνα έδωσε τις απαντήσεις που όλοι ψάχνουν. Πώς πέθαναν ανεξήγητα τρία παιδιά

Πάτρα: Η Τζωτζίνα έδωσε τις απαντήσεις που όλοι ψάχνουν. Πώς πέθαναν ανεξήγητα τρία παιδιά

Η εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη, ασχολήθηκε για άλλη μία φορά με το θέμα των θανάτων των τριών μικρών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα.

Η διπλή έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών και των ιατροδικαστών, βρίσκεται στην τελική της φάση. Θεωρείται πλέον δεδομένο πως θα υπάρχουν άμεσα εξελίξεις. Μένει να φανεί εάν η εισαγγελία της Πάτρας που διέταξε την προκαταρκτική έρευνα, θα έχει τον τελευταίο λόγο ή η Εισαγγελία Αθηνών.

Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, η Τζωρτζίνα, δίνει τις απαντήσεις που όλοι περιμένουν.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες διενεργήθηκαν στο πιο σύγχρονο και εξοπλισμένο πανεπιστημιακό εργαστήριο που διαθέτει η χώρα, όχι μόνο έχουν ολοκληρωθεί, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Τούνελ», έχουν παραδοθεί στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Στις εξετάσεις αυτές φαίνεται ότι περιλαμβάνεται ένα ορατό αποτέλεσμα που από μόνο του είναι ικανό να ξεκλειδώσει την υπόθεση χωρίς να συνδυαστεί με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών.

Πρόεδρος ιατρών Πάτρας: Πώς γίνεται να πέθαναν ανεξήγητα τρία παιδιά

«Το πιο σημαντικό είναι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο, όπου εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν μία ολιγωρία της μαμάς να τους ειδοποιήσει, παρότι βρίσκονταν πολύ κοντά στο θάλαμο νοσηλείας του παιδιού. Ήταν μεγάλο σοκ για εκείνους. Οι προσπάθειες ήταν συνταρακτικές και μέχρι και σήμερα είναι συναισθηματικά φορτισμένοι. Έπεσαν όλοι πάνω στο παιδί. Το εντυπωσιακό είναι πως η ανάνηψη διήρκησε πενήντα πέντε ολόκληρα λεπτά. Στη συνέχεια η Τζωρτζίνα μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ και αυτό που προξένησε μεγάλη εντύπωση στους γιατρούς, είναι ότι η καρδιά δεν ήταν άρρωστη» 

Η Άννα Μαστοράκου, μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» και για το συγκλονιστικό περιστατικό με την υπεράνθρωπη προσπάθεια κατά τη διάρκεια ανάνηψης της Τζωρτζίνας, αλλά και για την καθυστέρηση της μητέρας στο να ενημερώσει το ιατρικό προσωπικό.
υπογράμμισε.

Η αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου πρόσθεσε ακόμη πως το γεγονός ότι τα αναφερόμενα επεισόδια διαπιστώνονταν πάντα εκτός ΜΕΘ και εκτός της ιατρικής παρακολούθησης, προξένησε την απορία και το ενδιαφέρον των γιατρών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα