Οπαδική βία: Προφυλακιστέοι οι 3 από τους 4 κατηγορούμενους της πρώτης μεγάλης δικογραφίας

Οπαδική βία: Προφυλακιστέοι οι 3 από τους 4 κατηγορούμενους της πρώτης μεγάλης δικογραφίας
Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shop Greenweb

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους οι 3 από τους 4 κατηγορούμενους της πρώτης μεγάλης δικογραφίας που σχηματίστηκε από τη δικαιοσύνη για την οπαδική βία. 

Πρόκειται για οπαδούς του Παναθηναϊκού στους οποίους αποδίδονται περισσότερες από 15 επιθέσεις σε βάρος συνδέσμων και φιλάθλων του Ολυμπιακού σε Αθήνα και Πειραιά.

Μεταξύ αυτών που κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι είναι και η 27χρονη γυναίκα που φέρεται ως αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης.
Στον κατηγορούμενο που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί της εμφάνισης 3 φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, της Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης παρακολούθησης αθλητικών δραστηριοτήτων σε οποιοδήποτε γήπεδο και της απαγόρευση εμφάνισης σε συνδέσμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία τους και οι 4 παραδέχτηκαν κάποια περιστατικά συμπλοκών και σωματικών βλαβών σε οπαδούς αντιπάλων ομάδων, αρνήθηκαν όμως τις ληστείες, την συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τους εμπρησμούς και την κατοχή εκρηκτικών που τους αποδίδεται.

 
  Να σημειωθεί ότι συνολικά οι κατηγορούμενοι για την συγκεκριμένη υπόθεση είναι 24 ενώ παραδόθηκε σήμερα και ο ένας εκ των δύο που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης ο οποίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη.

Δείτε ακόμα