Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας - Τι είναι το σύνδρομο ταχύ βράδυ

Νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας - Τι είναι το σύνδρομο ταχύ βράδυ

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων Τα Νέα και Το Βήμα Βασίλης Λαμπρόπουλος, γιατροί που ειδικεύονται στους αιφνίδιους θανάτους παιδιών και νέων ανέφεραν ότι από τα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί και έχουν περιέλθει σε γνώση τους, δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τους θανάτους των τριών παιδιών.

«Έχει γίνει έρευνα σε 4-5 σύνδρομα κληρονομικής φύσεως από τα οποία θα μπορούσε να εξηγηθεί ο θάνατος των παιδιών, όμως έχει αποδειχθεί ότι δεν έπασχαν από οποιοδήποτε από αυτά τα σύνδρομα, τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι οι επιστήμονες χαρακτηρίζουν εκτός πραγματικότητας οποιαδήποτε αναφορά στην αγενεσία φλεβοκόμβου.

Το σύνδρομο «ταχύ βράδυ»
Παράλληλα, ο αστυνομικός συντάκτης αναφέρθηκε και στο σύνδρομο που γίνεται λόγος από την πλευρά της μητέρας για καρδιακή αρρυθμία του παιδιού, πότε να έχει ταχυκαρδία και πότε βραδυκαρδία, και το οποίο εξηγεί το θάνατο της Τζωρτζίνας.

Όπως αποκάλυψε, αυτό ονομάζεται «σύνδρομο ταχύ βράδυ», το οποίο -όπως αναφέρουν κορυφαίοι γιατροί- οφείλεται σε εκφυλισμό της στεφανιαίας νόσου και καταγράφεται αποκλειστικά σε άτομα ηλικίας άνω των 70 ετών.

Παράλληλα, οι γιατροί από το Καραμανδάνειο υπογραμμίζουν ότι οι αναφορές της μητέρας για την άφιξη των γιατρών αμέσως μόλις παρουσιάστηκε το πρόβλημα στη Τζωρτζίνα είναι ψευδείς, με έναν από τους γιατρούς να υποστηρίζει ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν σε άλλο σημείο του νοσοκομείου, κάτι που θα το καταθέσει και στις Αρχές.

Τέλος, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σημείωσε ότι στελέχη της Κατεχάκη σημείωσαν ότι «η έρευνα που διεξάγει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είναι περίπου στο 25-30% της συνολικής έρευνας. Έχει δημιουργηθεί η εικόνα για το τι φαίνεται να έχει συμβεί με το θάνατο των τριών κοριτσιών, αρχής γενομένης από τη Τζωρτζίνα. Η στόχευση δεν έχει αλλάξει καθόλου, παρά τους ισχυρισμούς που διατυπώνονται.  Έχουν ληφθεί σημαντικά στοιχεία από το Ωνάσειο και ακολουθούν στοιχεία και αναφορές από το “Αγλαΐα Κυριακού”. Τα επόμενα 24ωρα θα μεταβεί κλιμάκιο αξιωματικών στην Πάτρα για να πάρουν διαδοχικές καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές του Καραμανδάνειου, της ΜΕΘ Πατρών και της παιδιατρικής κλινικής».

Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα