Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Αύριο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών στην ανακρίτρια

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Αύριο τα αποτελέσματα των τοξικολογικών στην ανακρίτρια

Οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας, που εστάλησαν στην Ελβετία, ολοκληρώθηκαν.

Ακριβώς έναν μήνα μετά, το email με τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα ρίψουν φως στην υπόθεση της 24χρονης κοπέλας έφτασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο αργά το απόγευμα, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα φτάσει αύριο στα χέρια της ανακρίτριας 

Η παράδοση του πορίσματος των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να δώσει απαντήσεις σε πολλά, κρίσιμα ερωτήματα.

Την ίδια στιγμή, σε πολυκατοικία του κέντρου της Θεσσαλονίκης όπου και διαμένουν εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, είχαμε επίθεση με γκαζάκια.

Σοβαρές υλικές ζημιές έχουν προκληθεί στην είσοδο του γραφείου του δικηγόρου ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση ατόμου που εμπλέκεται στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης Γεωργίας.

Νωρίς το πρωί, τρεις απανωτοί θόρυβοι αναστάτωσαν τους ενοίκους της πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είχαν εκραγεί γκαζάκια.

«Ετοιμαζόμουν να πάω για δουλειά, ακούω ένα δυνατό μπαμ, αρχίζει γαυγίζει το σκυλί, μέχρι να πάω στο σαλόνι, δύο ακόμα κολλητά μπαμ μπαμ», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

«Ουδέποτε επιτέθηκα στην 24χρονη»
Η Γεωργία έχει καταγγείλει τον δικηγόρο ότι της επιτέθηκε φραστικά στο αστυνομικό τμήμα όταν πήγε να καταγγείλει τον βιασμό της με αποτέλεσμα να διαταχθεί εισαγγελική έρευνα.

«Εδώ και δύο εβδομάδες έχω στοχοποιηθεί εγώ προσωπικά, η οικογένεια μου και δυστυχώς και οι συνεργάτες μου, γύρω από ένα ανελέητο πόλεμο λάσπης στο όνομα μου. Ουδέποτε άσκησα κανενός είδους βία, λεκτική, φραστική, οτιδήποτε σε βάρος της 24χρονης», είπε ο ίδιος.

Πληροφορίες ανέφεραν πως στην ίδια πολυκατοικία μένει και ο διοργανωτής του πάρτι, με τον δικηγόρο να υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα