Καβάλα: Θρίλερ με 38χρονη φωτογράφο που βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα

Καβάλα: Θρίλερ με 38χρονη φωτογράφο που βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα

Eνα θρίλερ για γερά νεύρα είναι σε εξέλιξη στην Καβάλα και αφορά μια φωτογράφο 38 χρονών το πτώμα της οποίας βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα της Κεραμωτής. 

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν τι κρύβει ο θάνατος της γυναίκας. Μπορεί να μην υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, όμως οι τελευταίες κινήσεις της προβληματίζουν τους πάντες.

Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε στείλει μήνυμα στη μητέρα της, λίγο πριν εξαφανιστεί με το οποίο την διαβεβαίωνε πως ήταν καλά.

Στη συνέχεια έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο της Καβάλας στο οποίο όπως φαίνεται από τα στοιχεία και τις πρώτες καταθέσεις, έμεινε για λίγα μόνο λεπτά.

Σε αυτό βρέθηκε χωρίς τσάντα, παπούτσια και χρήματα επάνω της.

Στη συνέχεια το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο και η ίδια εξαφανισμένη από προσώπου γης.

Πρόκειται για μία κοπέλα από τη Ρουμανία. 

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Πρώτο Θέμα η αδερφή της φωτογράφου δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει την απώλεια, ενώ μιλά για έναν ισορροπημένο άνθρωπο που έφυγε με συναισθήματα χαράς για ολιγοήμερο ταξίδι με προορισμό την Ελλάδα, χωρίς όμως επιστροφή.

Η φωτογράφος έφυγε από τη Ρουμανία στις 10 Ιανουαρίου, αφότου υποβλήθηκε σε τεστ για Covid. Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε υπογράψει και το διαζύγιό της. 

«Ήθελε να χωρίσει, ήταν χαρούμενη με αυτό. Χώρισε και την επομένη της τηλεφώνησα για να ζητήσω τη βοήθειά της σε κάτι. Εκείνη μου είπε ότι θα πήγαινε για 2-3 ημέρες στην Ελλάδα. Μία μέρα μετά της έστειλα μήνυμα στο WhatsApp γιατί η ξαδέρφη μου, μου είπε ότι είχε κλειστό το κινητό της» θυμάται η αδερφή της Μιχαέλα, περιγράφοντας την αρχή του θρίλερ.

Έντρομη εξέφρασε στη μητέρα της τις υποψίες που έτρεφε, η πρώτη όμως της απάντησε καθησυχάζοντάς την, αφού της είπε ότι η κόρη της Μιχαέλα έστειλε μήνυμα.

 
Σε αυτό έγραφε: «Είμαι καλά, μην ανησυχήσετε, ακόμη κι εάν δεν απαντώ για λίγο. Θα επιστρέψω στις 13 Ιανουαρίου. Φιλιά».

Το ίδιο μήνυμα εστάλη στις 11 Ιανουαρίου στον πρώην σύζυγό της. «Στις 14 Ιανουαρίου με κυρίευσε ο πανικός. Δεν είχε επιστρέψει», λέει η αδερφή της 38χρονης. 

Εκείνο που της έκανε εντύπωση ήταν ότι υπό κανονικές συνθήκες θα επέστρεφε την ημέρα που είχε πει καθώς είχε δυο παιδιά, 11 και 6 ετών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα