Βάφτισαν τα δύο παιδιά της 21χρονης λίγο πριν την κηδεία της. Τα ερωτήματα για το τροχαίο και η βεντέτα

Βάφτισαν τα δύο παιδιά της 21χρονης λίγο πριν την κηδεία της. Τα ερωτήματα για το τροχαίο και η βεντέτα

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Κρήτη, με τον σύζυγο της 21χρονης κοπέλας να βαφτίζει το απόγευμα της Τρίτης τα δύο τους μωρά, για να την κηδέψουν, όπως προστάζει το έθιμο.
Όλο το χωριό Κουρούνες στο Λασίθι έχει βυθιστεί στο πένθος μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στη νεαρή μητέρα, με τη θλίψη του συζύγου και των συγγενών της να είναι αβάσταχτη.

H 21χρονη λάτρευε τα παιδιά και τα σκυλιά της και συχνά μοιραζόταν στιγμές από τις μεγάλες της αγάπες να παίζουν στην αυλή του σπιτιού της.

Σοκαριστικές εικόνες από το τροχαίο
Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης. Η νεαρή μητέρα πήγαινε να βρει τον σύζυγό της στο μαντρί της οικογένειας.

Καθώς κινούταν με το αγροτικό όχημα στον επαρχιακό δρόμο Κουρούνες – Αγίου Νικολάου, για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να ντελαπάρει μέσα στα βοσκοτόπια.

Οι συγγενείς της 21χρονης ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πώς έγινε το δυστύχημα που της στοίχισε τη ζωή, στην ευθεία του δρόμου, λίγα μέτρα μάλιστα από το μαντρί του συζύγου της.

Ερωτηματικά προκαλεί η βεντέτα του πατέρα της
Πίσω από τον θάνατο της άτυχης κοπέλας κρύβεται και μια οικογενειακή βεντέτα, καθώς ο πατέρας της πριν από ένα χρόνο είχε δολοφονήσει ένας 70χρονο και είχε τραυματίσει τον γιο και τον γαμπρό του για κτηματικές διαφορές στην ίδια περιοχή με το δυστύχημα.

Μάλιστα η μητέρα και τα δυο ανήλικα αδέρφια της είχαν φύγει από τις Κουρούνες υπό το φόβο των αντιποίνων και διέμεναν στα Χανιά, με την 21χρονη να παραμένει στο χωριό με το σύζυγο της.

Η κηδεία της νεαρής μητέρας θα πραγματοποιηθεί σήμερα μετά τη νεκροψία νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Ηράκλειο.

«Να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους»
Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά ο πρόεδρος της κοινότητας Νεάπολης Αγ. Νικολάου, Ιωάννης Μηναδάκης.

«Η Κατερίνα ήταν από μικρό παιδί στην περιοχή μας. Ήταν μια πολύ καλή κοπέλα που προσπαθούσε να επιβιώσει σε δύσκολες συνθήκες και να μεγαλώσει τα δύο της παιδιά. Θέλω να παρακαλέσω όλους να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους. Αν δείτε το σημείο που έγινε το δυστύχημα θα δείτε ότι δε γίνεται σε τέτοιους δρόμους δυστυχήματα. Η προανάκριση προχωράει και θα έχουμε αποτελέσματα σύντομα. Ας μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα», είπε ο κ. Μηναδάκης.

«Και οι δύο οικογένειες μετά το τραγικό συμβάν που έγινε πριν από δύο χρόνια, προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους. Ας σεβαστούμε τις οικογένειες και να προσέχουμε τι λέμε. Θα εξακριβωθεί γρήγορα το τι έγινε, υπάρχουν και κάμερες στο σημείο του δυστυχήματος. Σήμερα κηδεύουμε την Κατερίνα. Πρέπει να σκεφτούμε πώς θα φροντίσουμε τα δύο παιδιά της που θα μείνουν ορφανά, και τα υπόλοιπα θα τα φροντίσει η αστυνομία», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Το αυτοκίνητο φαντάζομαι το είδατε. Ήταν ένα αυτοκίνητο 3.000 κυβικών, με άπειρη οδηγό. Ήταν δύσκολο να ελεγχθεί. Αλλά τις απαντήσεις θα τις δώσεις η αστυνομία», σημείωσε ακόμα ο κ. Μηναδάκης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα